RockStation

Trevor Strnad és Corpsegrinder vendégeskedik a Revocation új dalában

2022. augusztus 10. - theshattered

revocation2022.jpgMegjött a Revocation soron következő nagylemezének, a Netherheavennek újabb előzetese (megjelenés: szeptember 9!). A dallista alapján a legérdekesebbnek ígérkező Re-Crucifiedban két, a "támadó" metalban jól ismert név, a nemrégiben elhunyt Trevor Strnad (The Black Dahlia Murder) és Corpsegrinder (Cannibal Corpse) teszi tiszteletét. Milyen maga a nóta? Ezek alapján ugyan milyen lehetne? Mintha egy csapatnyi megvadult ló rohanna át rajtad, körülbelül annyira lágy.

Ha esetleg élőben is szeretnétek elcsípni a Revocationt, arra is lesz lehetőség, a csapat január 31-én a Goatwhore, az Alluvial és a Creeping Death társaságában Budapestre látogat. A helyszín az Akvárium. Az biztos, hogy lesz nemulass!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6417904887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum