RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol33.

2022. augusztus 14. - sunthatneversets

stp.jpgHeti dalmegosztásunkban zömében kéjes brutalizálás, sötét lelkünkben nyárnak nyoma sincs. Na jó, némi dallam azért akad. /Fotó: Slaughter To Prevail/

SLAUGHTER TO PREVAIL - 1984

Az orosz Slaughter To Prevail az utóbbi idők egyik legbüntetőbb brigádja. A súlyos riffekkel és húzós groove-okkal, nem mellesleg falromboló hörgésekkel támadó brigád a friss dalában, az 1984-ban az Ukrajna területén zajló háború ellen szólal fel, ahogy a szöveg, úgy a nóta is elég kemény.


AVANTASIA - Misplaced Among The Angels

Dalszöveges videóval debütált az Avantasia következő lemezének, az A Paranormal Evening with the Moonflower Societynek a legújabb előzetes kislemezdala, a Misplaced Among The Angels. A nóta érdekessége, hogy a Nightwish énekesnője, Floor Jansen vendégszerepel benne, márpedig ha azt nézzük, éneket tekintve ő már eleve egy garancia a minőségre. A nevezett Avantasia nagylemez október 21-én jelenik meg.


MEGADETH - Soldier On!

Nem a tervezett kliptrilógiát folytatva, hanem kis szünetet beiktatva egy különálló vizuállal körítette a harmadikként kiadott friss dalát a Megadeth. A The Sick, The Dying... And The Deadről a We'll Be Back és az Ice-T-vel közös Night Stalkers után a Soldier On! mutatkozott meg és basszus, ez is elég frankóra sikerült! 


BLOODBATH - Carved feat. Luc Lemay

Minekutána már csak egy hónap van hátra a Bloodbath új lemezének, a Survival Of The Sickestnek a megjelenéséig, a csapat gondolta, lecseppent valami véres húscafatot a rajongóknak. Ez lett a Carved, amiben vendégként Luc Lemay, a Gorguts énekese tépi le az arcokat (képletesen, persze). 


WEDNESDAY 13 - You're So Hideous

Elkészítette a 2019-es Necrophaze utódját a Wednesday 13. A csapat a Horrifier címet adta a tizenegy dalos csomagnak, melyről a You're So Hideous mutatkozott be elsőnek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4117905619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum