RockStation

Gary Holt elképzelése szerint több Lemmy is élt egyszerre

2022. augusztus 14. - KoaX

0slayer2019_01_eredmeny.jpg

Manapság egyre több konspirációs elmélet lát napvilágot, miszerint egyes zenészeket az USA bebörtönöz és klónokkal/robotokkal helyettesíti őket. Gary Holt nem pont így gondolkodik, de meg van győződve róla, hogy egynél több Lemmy volt. Bár lehet ezzel csak azt a Motörhead tribute albumot akarja népszerűsíteni, amin ő is részt vesz. De, hogy is van ez?

Gary elmesélte, hogy egyik EU turné előtt egy héttel már átruccantak Londonba, hogy megszokják az időeltolódást. Keményen buliztak, ahogy azt akkoriban tolták, és egyszer csak egy barban észrevették, hogy fent bandázik a Motörhead ikonikus énekese. Ez még abban az időszakban volt, amikor Lemmy Angliában élt. Felmentek, bemutatkoztak és együtt tolták a drogokat és a piát. Aztán átmentek egy másik helyre és Lemmy már ott várt rájuk. Ez kicsit fura volt az Exodus gitárosának, de hát sok furcsaságot látott már. Ámbár mikor a harmadik bárba is átmentek, és Lemmy már várta őket, akkor azt mondta, hogy ez lehetetlen. A gitáros hozzátette, hogy azért tudjuk...Lemmy az Isten!  

Az, hogy ebből a story-ból mennyi az igaz, és mekkora szerepe volt benne a különböző tudatmódosító szerepeknek az jó kérdés. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2317904845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.08.14. 16:12:41

Tök egyértelmű.
Már csak a földönkívüli Steve Vai hiányzott a sztoriból.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum