RockStation

Megvan a Delain új énekesnője

Diana Leah egy új dallal és videóval mutatkozott be

2022. augusztus 17. - moravsky_vrabec

delain-2022.jpg

Jó híreink vannak a holland szimfonikus metal csapat rajongóinak: a tavaly magára maradt alapító-billentyűs, Martijn Westerholt régi-új zenésztársakkal és egy új énekesnővel, rendes zenekarként folytatja.

Bő másfél éve érkezett a hír, hogy szétszéledt a Delain legénysége, ami váratlan volt annak tükrében, hogy a hollandusok lépésről lépésre fejlődtek az utóbbi időben. A nálunk is népszerű zenekar akkori énekesnője, Charlotte Wessels, és több zenésze is kilépett, magára hagyva a főnök Martijnt. Akkor az volt a terv, hogy a Delain név továbbra is megmarad, és egyszemélyes projektként, vendégzenészekkel kiegészülve készítenek majd új dalokat. 

Ehhez képest mindenképp jó hír, hogy a Delain ismét teljes értékű zenekarként működik, és lemezt is terveznek. Az új lány, a rock-metal világában eddig ismeretlen Diana Leah, a zenekar korábbi felállásából visszatért Ronald Landa gitáros és Sander Zoer dobos, a basszust pedig egy új kolléga, Ludovico Cioffi kezeli. 

A stílusokat bátran vegyítő Delain tehát újra él és virul, és bizonyára hallunk még róluk a közeljövőben. A The Quest and the Curse videóját néhány nap alatt majdnem kétszázezren nézték meg, ez alapján mondhatjuk, hogy komoly várakozás övezi a fejleményeket. Mi mindenképp beszámolunk majd az új hírekről, addig is hesszeljük meg azt az új videót: 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1117907571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum