RockStation

Lovecrose dal- és klippremier: Szemvillanás

2022. augusztus 20. - rockstation


A magyar nyelvű metalcore zenekar a Szemvillanás című új dalához készített imidzsklippel jelentkezett. A tavasszal bemutatott két számmal - Vakon futunkLétezned kell - együtt ez már a harmadik előfutár a készülő harmadik lemezhez.

Minden lángol című stúdióalbum a HammerWorld magazin egyik mellékletként jelent meg még 2020 végén, azóta - ahogyan a covid-helyzet engedte - a banda az ország több pontján klub bulikon és fesztiválokon is bemutatta az anyagot.

A zenekar a dalról:
„A Szemvillanás egy tempósabb és feszesebb metalcore muzsika lett, ami zömében a műfaj klasszikus elemeiből építkezik. A dal a rohanó időről szól, amit mi magunk is egyre jobban érzünk, ahogy telnek az esztendők, és idősebbek leszünk. Belegondolni abba, hogy milyen hamar repülnek el az évek, és, hogy mennyi meg nem valósított célt hagyunk eközben magunk mögött, na, ez egy borzasztóan nyomasztó érzés. Ezt próbáltuk átadni ezzel a számmal.”


A keverés és mastering a No Silence Studioban készült, a videót Németh Péter (Portrait Shot) és Volner Márk a zenekar énekese készítette, a rendezés/vágás pedig szintén Márk érdeme. A zenekar - ahogy ideje engedi - közben dolgozik a harmadik lemezen, bár utóbbi időben külső ráhatások miatt kicsit lelassult a munka…
„Mi is érezzük az emberekre nehezedő gazdasági problémákat, sajnos emellett zenekari szinten sem tudunk szó nélkül elmenni. Imádjuk ezt csinálni, és ahogy időnk és a tárcánk engedi készítjük a dalokat, és szervezzük a koncerteket.”

Aki az éppen aktuális vagy szerveződő Lovecrose koncertekről szeretne friss infót kapni, kövesse a banda Facebook-oldalát.

H-Music online:
H-Music Webshop
H-Music Facebook
H-Music YouTube
H-Music Instagram

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8317909219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum