RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol34.

2022. augusztus 21. - theshattered

rhcp_2022.jpgHeti dalmegosztásunkban túltermékeny egykori funkrockerek, hazai "mindenfélemetal" legendák, hibátlan sétálózene, lengyel black-death császárok és taknyon tenyerelés.

RED HOT CHILI PEPPERS - Tippa My Tongue

A Red Hot Chili Peppers nem ül a babérjain. Kiadták az Unlimited Love című albumukat az év elején. Majd bejelentették, hogy még idén jön a folytatása a lemeznek, mert nem akarják kidobni a dalokat a kukába, szóval októberben érkezik a Return Of The Dream CanteenErről pedig már szállítottak is egy klipes dalt nekünk. Itt van a Tippa My Tongue!

SUBSCRIBE - Relentless

Hosszú szünet után újabb dallal jelentkezett az augusztus 27-én a Budapest Parkban fellépő Subscribe. A Relentless, ahogy a korábban kiadott Lotus For Oblivion és Darken The Vermilion különálló kislemezdalként lett elérhető, ezeket hamarosan egy EP-n fogják közkinccsé tenni.

CLUTCH - Slaughter Beach

Bemutatta a következő lemezének, a Sunrise On Slaughter Beach-nek lényegében címadó tételét a Clutch. A Delavare-öböl déli részén tett késő esti séták által ihletett Slaughter Beach-hez egy szokásosan Clutch-ízű videó is készült, a teljes album szeptember 16-ra várható.

BEHEMOTH - Thy Becoming Eternal

Nergal és csapata immáron a tizenkettedik stúdióalbumukat készítik. A Szeptember 16-án megjelenő Opvs Contra Natvram-ot felvezető ismerhetjük meg a legújabb dalukat.

SPITE - Proper One

Szépen, gondosan elkeni a szájakat a frissen kiadott tételével, a Proper One-nal a Spite. A kvintett pénteken adta ki a legújabb nagylemezét, a Dedication To Flesh-t, mely már minden nagyobb szolgáltatónál csekkolható. Kóstoljatok bele!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr917909221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum