RockStation

Kemény nyilatkozatban osztja ki volt tagját a Neurosis

2022. augusztus 30. - sunthatneversets

neurosis-by-stefaan-temmerman.jpg

Várható volt, hogy Scott Kelly szombati közleménye, melyben beismeri évek óta tartó bántalmazó életmódját, (most már csak volt) zenekara, a Neurosis részéről sem marad kommentár nélkül.

A zenekar undorral beszél a dologról, melyről ők már három éve tudnak, azóta próbálják tisztázni a dolgokat, de Kelly elérhetetlen volt számukra, lényegében azóta nincs is a zenekarban. 35 év közös zenélés után ők egy közleménynél többet vártak volna, melynek az őszinteségében amúgy is kételkednek, egyben a zenekar örökségét is gyászolják. Közleményük végén elmondják, hogy most az elsődleges gondjuk Kelly feleségének és gyermekeinek, valamint bárki másnak, aki hasonló helyzetben van, a biztonsága és jóléte. A teljes közlemény alább olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7117919277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum