RockStation

Meghalhatunk újra a Type O Negative zenekarral

2022. augusztus 30. - KoaX

typeo.jpg

Ahogy az az elmúlt években megszokható volt, a Type O Negative az éppen évfordulós albumait újra kiadja. Most a sor az idén tizenöt éves Dead Againen van (nem mellesleg a zenekar legjobb lemeze szerintem). Az album CD-n, vinylen, sőt még kazettán is elérhető lesz! Lapozz tovább miközben a szeptemberi nap lassan süti az arcod és tudd meg, hogy a zenekar volt gitárosa, hogy nyilatkozott az újrakiadásról.

dead.jpg

"A lemez első áldozata maga a kiadó volt, amely nem sokkal a megjelenés után lehúzta a rolót. Aztán elhunyt Peter (Peter Steele, a zenekar frontembere), végül pedig leégett a próbaterem, ahol a dalokat írtuk és kidolgoztuk. A sötét felhők egyre csak gyülekeztek a Type O Negative egén, és ez végül azt eredményezte, hogy a Dead Again évekre eltűnt a streamszolgáltatók kínálatából. Most végre úgy tűnik, elvonult a vihar, és felvillant egy halvány reménysugár, hogy ezzel az új kiadással az állandóság illúzióját kelthetjük. Elnézést kérünk minden esetleges kellemetlenségért, amit ez a felfordulás okozott!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3917919289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum