RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol36.

2022. szeptember 04. - sunthatneversets

unnamed_13.jpg

Eheti versenyzőink jó részének betonkeverő volt a jele az óvodában. Lesz itt death metal, de micsoda death metal, post punk, hardcore punk, meg egészen durva hardcore is. /Fotó: Dying Fetus, Scott Kinkade//

PIERCE THE VEIL - Pass The Nirvana

Jó hosszú kihagyással operált a Pierce The Veil, már ami a legutóbbi nagylemezük, a Misadventures és a friss daluk, a Pass The Nirvana közötti időt illeti. A hat évnyi "off" alatt távozott a csapatból az alapító dobos Mike Fuentes, akinek a helyét egyelőre nem tudni, ki vette át. Mindenesetre itt a friss tétel.


OFF! - Kill To Be Heard

Kiadta a szeptember 30-ra várható albumának, a Free LSD-nek a harmadik előzetesét az OFF!. A csapat a War Above Los Angeles és az F című tétel után a Kill To Be Heard-öt osztotta meg a nagyközönséggel. A dalhoz videó is készült, melyben többek között feltűnik az AFI frontembere Davey Havok is. Az amerikai Zs filmek hangulatát idéző videó alább nézhető meg. 


DYING FETUS - Compulsion For Cruelty

Visszatért a Dying Fetus! A marylandi death metal alapvetés öt év után jelentkezett új dallal. A Compulsion For Cruelty címet kapott tétel önálló kislemezként jelent meg, de tudva, hogy a banda az év első felében stúdiózott is, meg lennénk lepve, ha nem jönne több is.


NASTY - Don't Play With Fire

Másfél perces pofonosztással jelentkezett a Nasty. A benelux-német-svájci turnéra induló hardcore punk csapat nem sokat szarozik a Don't Play With Fire-ben, lényegében mire belejönnél már véget is ér, viszont annál inkább javasoljuk kóstolásra. 


EXHUMED - Drained Of Color

Ha vérben tocsogó zúzásról van szó, az Exhumedra mindig lehet számítani. Az veterán amerikai death-goregrind csapat friss anyaga, a tíz tételt felsorakoztató To The Dead október 21-én jelenik majd meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr10017922263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum