RockStation

Hallgasd meg Ozzy új albumát!

... és nézz bele az NFL nyitómeccses koncertbe

2022. szeptember 09. - sunthatneversets

ozzypatientno9.jpgMa jelenik meg Ozzy Osbourne új albuma, a Patient Number 9. A metallegenda rengeteg nagy nevet állított csatasorba az új albumon. /Fotó: Ross Halfin/ 

Az Ordinary Man utódjára olyan arcokat jelentett be a korábbiakban, mint Chad Smith, Rob Trujillo, Duff McKagan, Tony Iommi, Eric Clapton, vagy a nemrég elhunyt Taylor Hawkins, viszont az öreg később is képes volt emelni a tétet: mint kiderült, a Pearl Jam gitárosa, Mike McCready és Josh Homme, Jeff Beck és Zakk Wylde is ott lesz az anyagon. 

Alább az egész album meghallgatható. Hír még a mesterrel kapcsolatban - azon túl, hogy jövő májusban Budapesten lép fel -, hogy tegnap az NFL nyitómeccsének szünetében adott rövid koncertet. Gitáron új lemezének producere Andrew Watt zenélt, a basszgitárt Chris Chaney kezelte, míg Tommy Clufetos dobolt. A Crazy Train című dalban Zakk Wylde is színpadon termett. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr517927373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum