RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol37.

2022. szeptember 11. - sunthatneversets

nickelback_2021_2.jpgEheti dalmegosztásunkat finoman indítjuk. Lágy harmóniák után azonban vastag riffek, nyakficam és hentelés lesz műsoron. /Fotó: Nickelback/

THE CULT - A Cut Inside

Pár hete tudható, hogy új album jön a legendás The Culttól. Az elsőnek közzétett Give Me Mercy című dal után most megérkezett a második előzetes is A Cut Inside címmel. A dal az október 7-én a Black Hill Records gondozásában érkező 11. stúdióalbumon kap majd helyet, amely Under The Midnight Sun címmel jelenik meg.


NICKELBACK - San Quentin

Hetek óta promózza új nagylemezét a Nickelback. Nos az album 11 vadiúj dallal és Get Rollin címmel november 18-án érkezik majd és meg is érkezett hozzá egy szokatlanul feszes és húzós első dal is, melynek a címe San Quentin.


LAMB OF GOD - Grayscale

Hamarosan itt van a Lamb Of God legújabb albuma, amit Omens névre keresztelt a zenekar. A srácok most úgy döntötek, hogy még egy új dalt megmutatnak a hamarosan napvilágot látó anyagból. Itt van a Grayscale, ami garantáltan kificamítja a nyakadat! 


I AM - The Primal Wave

Aki szereti a groove-os, thrash-es muzsikát, annak bátran ajánljuk a texas-i I AM pénteken megjelent új lemezét, az Eternal Steelt. Erről mutatunk most egy dalt The Primal Wave címmel.  


ESCUELA GRIND - Forced Collective Instrospection

Csúnyán odacsap a grindcore vonalas Esculea Grind a frissen kiadott nótájában, a Forced Collective Instrospectionben. A Memory Theater nagylemezre szánt - az album szeptember 30-ra várható - dalnak videójában a THX 1138 című 1971-es filmet idézik meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8517927411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum