RockStation

Szeretnéd tudni, ki a Fear Factory énekese? Akkor kicsit várhatsz még!

2022. szeptember 13. - theshattered

fear-factory-2021.jpgA Static-X-szel közös turnéjuk előtt, azaz 2023 februárjában mutatja be az új énekesét a Fear Factory. Burton C. Bell utódja egy friss tétellel mutatkozik majd be országnak-világnak. Friss dalok tekintetében sem áll rosszul a csapat, de megvan az oka, miért nem adták még ki őket. Ezekről beszélt James Jastának a jelenleg a Soulfly-ban kisegítő Dino Cazares.

Dino Cazares: "Van fejlemény bőven! A Fear Factory sokak számára fontos zenekar, így biztos akartam lenni benne, hogy jól fog működni a dolog. Már jó ideje ki akartam adni pár dalt az énekessel, de nem tudtunk volna turnézni vele. Így hamar leült a lelkesedés.

Majd a turné környékén akarom csinálni, így lesz mivel foglalkozni. Egyszerűen nem akarom túl korán elárulni a nevét, mert... Senkit sem fog érdekelni, amikor egy évvel később kiadunk egy dalt. Azt akarom, hogy az egész egyben legyen."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4017930325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum