RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol40.

2022. október 02. - sunthatneversets

mike_elliott_lorna_shore.jpgA héten megint kiszakadt a pofonoszsák. Heti dalmegosztásunkban különböző stílusok, néhol korhatáros videókkal. /Fotó: Lorna Shore - Mike Elliott/

LORNA SHORE - Pain Remains II: After All I've Done, I'll Disappear

Kiadta a korábban megígért videó trilógiájának második fejezetét, a Pain Remains II: After All I've Done, I'll Disappear-t a Lorna Shore. Az október 14-én új nagylemezzel, a Pain Remains-zel jelentkező zenekar videója érthető okokból csak nagykorúaknak ajánlott, azért ha úgy érzitek, ajánljuk megtekintésre!


DEAD CROSS - Christian Missile Crisis

Megjelent a legfrissebb Dead Cross lemezelőzetes nóta, a Christian Missile Crisis. Az II című lemezük október 28-án jelenik meg, ez dala már a harmadik promós tétel a csomagról. Mutatjuk! 


GODSMACK - Surrender

Sully Erna a Godsmack frontembere még áprilisban nyilatkozta, hogy kész a zenekar új nagylemeze, amely várhatóan az utolsó lesz a bandától. Erről érkezett ma meg az előzetesen jelzettek szerint az első single, Surrender címmel. Aki még nem tudná annak mondjuk, hogy a banda október 23-án Budapesten játszik, a koncerten bizonnyal ez a dal is elhangzik majd. 


DARKO - Evolving" (Feat. Shaolin G)

Hogy a rap és a deathcore mennyire nyerő párosítás azt nem tudjuk, de a Chelsea Grin énekese, Tom Barber és az Emmure gitárosa, Josh Miller duó biztosan tudja a receptet. Darko nevű projektjük új dalában a biztonság kedvéért a rapper a Shaolin G-t is bevonták.


RIPPER - Return To Death Row

Leszállította a Return To Death Row című dalát Ripper, azaz Tim Owens. A korábban a Judas Priest és az Iced Earth élén megfordult, jelenleg a KK's Priestben bizonyító énekes előzőleg kiadott nótája az igen erős Embattled volt. A teljes, a friss dal címét viselő EP megjelenése valamikor október végén - november elején várható.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4917944306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum