RockStation

For the machine is immortal - Új dal jött a LEM-től

2022. október 12. - rockstation

lemband.jpgMegjött a LEM legújabb dala, a death metalos hangvételű For the machine is immortal. A kislemezdalként kiadott dal a 2020-as nagylemezüket, a Twelve who stole the rain-t követi a sorban.

A 2020 elején megjelent ‘Twelve who stole the rain’ nagylemezünket követve, hosszú idő után jelentkezünk egy single trekkel. A zenekar ezúttal kicsit deathmetálosabbra vette a figurát, rövid, lényegretörő, zsigeribb dal lett ez. 

A számot több Stanisław Lem (innen a zenekarnév is) novella, illetve sokkal specifikusabban egy nagyon rövid Fredric Brown írás ihlette, amely az "Answer" címet viseli. Annak alapötletét továbbgondolva szól egy olyan, minden eddiginél hatalmasabb kvantumszámítógépről, amely az univerzum összes elemi részecskéjével számolva hivatott választ találni arra a kérdésre, van-e isten? A számítógépet bekapcsolva a tudósok megkapják a válaszuk, a gép azt feleli: Most már van!

A szám kapott egy egyszerűbb kis lyrics videót melyet Valach Márk énekesünk (No Total Films) készitett.

A teljes felvételt, mix és mastering-et Nagy Miklós (Boru) végezte. 

A szám a zenekar bandcamp oldaláról ingyenesen beszerezhető! 

https://thelemcrew.bandcamp.com/

Illetve pár nap múlva az összes nagyobb streaming szolgáltatónál meghallgatható lesz!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2317952432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum