RockStation

Bands for a Friend – jótékony célú koncert Bonyhádon

2022. október 19. - magnetic star

img-2af1c188673912a7f8734e863bfd9662-v.jpg

A hazai underground mozgalom ismét bizonyítja, hogy igazi közösséget alkot. Hadikfalvi Béla gitáros (Zakata, Sonic Rise, Bunker) neve és munkássága ismerős lehet azok számára, akik mélyebben ássák bele magukat a magyar rock / metal zenébe, de elsősorban szűkebb pátriájában, Tolna megyében vált népszerűvé. Most Béci gyógyulásának elősegítése érdekében fogtak össze zenésztársai és barátai, az ő megsegítésére szerveződött október 21-én Bonyhádon – helyszín: Vörösmarty Mihály Művelődési Központ – a Bands for a Friend elnevezésű karitatív célú rendezvény.

A legkülönbözőbb irányzatokat felvonultató összeállításból főképp a Don Gatto számít ismertnek, de természetesen nem maradhat távol a Sonic Rise, illetve Huszti Gábor gitáros másik csapata, a magyar slágernótákat ska-punk stílusra átültető Neonverebek sem. A további fellépők, nevezetesen az ABS, az Átok, a Plató Band és a Four To Four szintén a tolnai színteret erősítik.

Minden, a koncerttel kapcsolatos info itt található.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr217956522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum