RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol44.

2022. október 30. - sunthatneversets

spiritworld-2022.jpgHeti dalmegosztásunkban western külsőségek és belsőségek, übertechnikás gitárjáték, szaggatott riffek, zajmetál és az örök ősz. /Fotó: Spiritworld, Sean Jorg/

SPIRITWORLD - Relic Of Damnation

Western külsőségek (esetenként belsőségek), némi crossover death/thrash és maga az Ördög. Mit nem lehet szeretni ezen a kombón, ugye? Ha ínyedre való ez az előző felsorolás, márpedig miért ne lenne, máris füleld meg a Spiritworld frissiben bemutatott dalát, a Relic Of Damnationt. 


KATATONIA - Atrium

Gyanús volt a csend a Katatonia körül, de az, hogy egy lemezt pakoljanak ki, talán kicsit váratlan volt, lévén a City Burials 2020-ban jelent meg. Akárhogy is, január 20-án mégiscsak megjelenik a Sky Void of Stars, melynek az első előzetese, a klasszikusan katatóniás Atrium rögtön egy klippel együtt debütált az éterben.


POLYPHIA - Bloodbath (feat. Chino Moreno)

Újabb videó érkezett a Polyphia pénteken megjelent nagylemezéhez, a Remember Thet Your Will Die-hoz. A technikás, stílusokon átíveló gitárzenét játszó kvartett a Deftones énekesével, Chino Morenóval erősít a dalban, így már két indokod is van arra, hogy most, azonnal meghallgasd! 


SHOW ME THE BODY - War Not Beef

Pénteken jelent meg a New York-i hardcore/noise csapat, a Show Me The Body új albuma a Trouble The Water. Mint minden csapat, ők is kiadták hozzá a friss lemezelőzetesüket, ez a War Not Beef címre hallgat. 


DISTURBED - Divisive

November 18-án tíz új dallal érkezik a Disturbed nyolcadik stúdióalbuma, amely Divisive címet kapta a keresztségben. Az albumról korábban a Hey You és az Unstoppable című dalt már megmutattuk, most pedig a címadó dal lett nyilvános egy dalszöveges videó kíséretében. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5917964842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum