RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol47.

2022. november 20. - sunthatneversets

sanguisugabogg2022.jpgHeti dalmegosztásunkban HC döngölde, death metal gyomorból, doom nagymesterek, mainstrem metal és északi harmóniák.  /Fotó: Sanguisugabogg/

SANGUISUGABOGG - Pissed

Kiadta a Pissed című nótáját a Sanguisugabogg. A nótával egy időben, mintha az nem lenne magában elég, a csapat a következő nagylemez hírét is belevágta a rajongók arcába, csak úgy mellékesen. A Homicidal Ecstasy február 3-án fog megjelenni, a fedélzetén tizenkét kedves, kellemes tétellel. 


CANDLEMASS - When Death Sighs

Végre megjelent a doom mestereinek, a Candlemass-nek a legfrissebb nagylemeze! A pénteken megjelent Sweet Evil Sunon összesen tíz nóta sorakozik, a megjelenés napján kiadott külön kislemezdalnak a When Death Sighs-t emelték ki a legendák. 


DISTURBED - Bad Man

Mától hivatalosan elérhető mindenki számára a Disturbed legfrissebb anyaga, a Divisive című nagylemez. A korongon a már ismert előzetesekkel együtt tíz dal várja a kíváncsi füleket, "megjelenős" klipes dalnak a Bad Man lett kiemelve. 


ENSLAVED - Congelia

A tizenhatodik lemezére készül az Enslaved. A bergeniek a Heimdal című album nyolc dalából a Kingdom után a Congeliát emelték ki, ezt az alábbiakban láthatjátok, hallhatjátok. Az album várhatóan március 3-án jelenik meg.


SPEED - One Blood We Bleed

Az ausztrál Speed volt már vendégünk ebben a rovatban. A HC csapat most új döngöldével jelentkezett. Régi vágású hc-sek okvetlenül kattintsanak. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4917981738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum