RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol48.

2022. november 27. - sunthatneversets

host.jpgHeti dalmegosztásunkban metalcore ostorcsapások, hazai balegyenes, western horror thrash-be ágyazva és némi depeche-s rockzene. /Fotó: Host/

SPIRITWORLD - ULCER

Pénteken jelent meg a death / thrash vonalat és a western ízeket vegyítő Spiritworld legújabb nagylemeze, a Deathwestern. A csapat az Ulcer című nótával, illetve annak videójával igyeszik megmozgatni kicsit az anyagot, melyet (mármint a videót) a fentiekben leltek meg. 


HOST - Hiding From Tomorrow

Itt a Greg Mackintosh és Nick Holmes által fémjelzett Host második dala, a Hiding From Tomorrow. A IX címen megjelenő albumukon a zenekar nevét adó Paradise Lost nagylemez világát idézik meg, ha bejött az az irány, ezeket a nótákat is kajálni fogod! 


CALIBAN - The Shadow

Új klipes dallal lepte meg a nagyvilágot a Caliban. A német metalcore nagyágyúk az egyelőre különálló kislemezdalként kiadott The Shadow mellé egy jóféle videót is mellékeltek. Nagylemezről jelen állás szerint nincs hír. 


DEVOID - Cheapest Fake Of All 

Nem sokára itt van a győri Devoid új anyaga! Már el is kezdte Szilárd bácsi a kis haverjaival csepegtetni nekünk a finomabbnál finomabb tételeket. Kezdésnek egy videót kaptunk az egyik új dalhoz. Csekkoljátok a Cheapest Fake of All című tételt.


CURRENTS - Vengeance

Új dallal jelentkezett az amerikai metalcore csapat a Currents. A Vengeance címre hallgató tétel egyelőre minden egyéb bejelentés nélkül jelent meg és pont olyan, mint amit a címe sugall.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr117987438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum