RockStation

Jövőre stúdióba vonul a Sacred Reich

2022. december 02. - theshattered

sr_2019.jpg2023-ban megkezdi a következő nagylemezének felvételeit a nemrégiben a Sepulturával Budapesten járt és igen nagyot gyalult Sacred Reich. A kvintett legutóbb 2019-ben jelentkezett teljesértékű felvételellel, ez a huszonhárom év kihagyás után megjelent Awakening volt. Az anyagról, így a megjelenésről, hasonlókról még nincs hír, de várhatóan jövőre, inkább az év második felében mindenki számára hallható lesz a cumó.

Phil Rind: "Olyan négy-öt-kilenc dalon dolgozunk és igazából kerestünk már stúdiót is, hogy lekössük a felvételi időszakot, de a dolgok nem így sikerültek. Izgatottak várjuk már a Sepulturával közös turné végét, majd azt hiszem 2023-ban végre eljutunk a stúdióba, hogy megkezdtük a lemezfelvételeket.

Jelenleg még csak demók és ötletek szintjén van az egész. Túlzottan korai lenne bárkinek is hallani ezeket, főleg a mostani turnén. Rengeteget kell még dolgozni rajtuk, hogy elérjék azt a bizonyos szintet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1117992486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum