RockStation

LACI 45 Queen jam + Barcelona LIVE!

Nem mindennapi koncertélményben részesülhet, aki szombaton BackStage Pubba vált belépőt

2022. december 02. - Árposz

Lehet, hogy egy kép erről: 3 ember és , szöveg, amely így szól: „LACIAS PEARLS OF QUEEN JAM & BARCELONA LIVE! back packstgedecember3. stage december”

A Queen Unplugged Projectből (QUP) és a (The Cult tribute zenekar) Cultusból  ismert Tollár Lacitól már megszokhattuk, hogy rendesen megadja a módját az ünneplésnek, akár Freddie Mercury születésnapjáról, akár a sajátjáról legyen szó

Laci születésének 45. évfordulója alkalmából úgy döntött, hogy a szokásosnál is nagyobb meglepetéssel készül a hazai, és az ebből az alkalomból külföldről idelátogató Queen rajongó barátainak, úgyhogy az idei eseményen az ilyenkor kötelező Queen és Roger Taylor dalok mellett ezúttal egy olyan produkciót is színpadra álmodott, amilyenhez hasonló tudomásunk szerint Magyarországon még nem volt.

Nem érhető el leírás a fényképhez.

Egy önálló blokban a formabontó, stílusteremtő 1987-es, Freddie Mercury és Montserrat Caballé nevével és hangjával fémjelzett, és a mai napig páratlan opera albumról adnak elő négy tételt. Freddie-t Tóth Tibi (QUP, Cultus), Montserrat-ot pedig Ducza Nóri operaénekesnő fogja reprezentálni. A zenei alapot az eredeti album instrumentális verziója adja.
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló és belső tér
A fellépő zenekar tagjai:

László Kálmán - billentyű
Csaba Berczelly - basszusgitár, vokál
Gábor Katona - dob
Farkas József "Töpi" - gitár, vokál
Tibor Tóth - ének, vokál
Tollár László Ajtony - ének, vokál, gitár, dob �
Opera szekció:
Nora Ducza - szoprán
Tóth Tibor - bariton
Kapunyitás: 19h
Koncert kezdés: 20.20h
Zenekari támogatás: 2000ft
Mecénás jegy: 3000ft
Az esemény Facebook oldala ITT elérhető

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4217992994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum