RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol50.

2022. december 11. - sunthatneversets

jesuspiece2022.jpgHeti dalmegosztásunkban, prog metal mennyország, hazai dark rock, modern metal, szimpla rock és egy jó nagy maflás. /Fotó: Jesus Piece, Phobymo/

AVATAR - The Dirt I'm Buried In

Ismét leszállított egy klipes dalt az Avatar. A svédek a The Dirt I'm Buried In című nótával, mely már a sokadik lemezelőzetes pozícióját viseli, a február 17-re ígért albumukat, a Dance Devil Dance-t vezetik fel.


JESUS PIECE - An Offering To The Night

Új szerződéshez friss dal dukál, ennek megfelelően miután megszáradt a Century Media szerződésen a tinta, rögtön pattintott egy friss tételt a Jesus Piece. Az An Offering To The Night a tavasszal megjelenő nagylemez első előfutára, a továbbiakat majd később szállítják az urak.


F.O. System - Mire Vársz

Az F.O. System a ’90-es évek kultikus underground zenekara, akiknek egyetlen lemeze jelent meg és 1991-ben be is fejezték a közös zenélést. Most azonban megtörték a 33 éves csendet: itt az F.O. System vadonatúj dala, amelyet január 28-án, az Akvárium Klubban adnak elő először élőben! 


HAKEN - The Alphabet Of Me

Négy hónap és érkezik a brit progmetal nagyágyú, a Haken legújabb albuma, a Fauna. Az egész pontosan március 3-án megjelenő, az állatvilágot fókuszpontban tartó, illetve azt az emberiségre rávetítő tartó csomagról a The Alphabet Of Me-t emelték ki frissiben.


PARAMORE - The News

Megjött a Paramore új lemezelőzetese, a The News. A február 10-én megjelenő This Is Why új kislemezdalának videója a fentiekben tekinthető meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3217998830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum