RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2022/Vol51.

2022. december 18. - sunthatneversets

rotten_sound_2022.jpgHeti dalmegosztásunkban a hazai mezőny két jeles képviselője, illetve csúnya zenék külföldről. Némelyik igen csúnya. /Fotó: Rotten Sound/

FISH! - Csipsz és Kóla

Csipsz és Kóla címmel itt egy vatta új Fish! dal, amiban  a zenekar bemutatja a legújabb halacskát az akváriumban, ugyanis az új gitáros a zenekarral már régebb óta turnézó Szapek Gergő lett. A dal klipje a Mad Scientist sörfőzdében forgott egy kóstolással egybekötve.


SHELL BEACH - Absolution

Február 17-én jelenik meg az új Shell Beach anyag, a jó ideje érett Solar Flare. A nemrégiben megmutatott, igen combos Love Craft - House of Death után egy újabb erős tételt szállítottak le Somló Paliék, ez pedig a korongon kettes nótaként helyet kapó Absolution.


ROTTEN SOUND - Sharing

Március 31-én fog megjelenni a pusztító-legenda Rotten Sound új albuma, az Apocalypse. A tizennyolc tételes villámcsapás borítója és dallistája már szabad préda, de ha még ez sem lenne elég, itt egy friss, kellemes dalocska a csomagról. 


THE ACACIA STRAIN - Untended Graves

Egy rövid, de annál tömörebb nótával jelentkezett a The Acacia Strain. A csapat az Untended Gravest a soron következő, egyelőre még be nem jelentett nagylemeze előfutáraként engedte ki a nagyvilágba, az előző album, a Slow Decay 2020-ban jelent meg. 


NARROW HEAD - Gearhead

Február 10-án jelenik meg a Narrow Hwad új albuma Moments Of Clarity címmel. Ha szereted a Helmet, Deftones irányvonalához hasonló muzsikát a Gearhead című dalt azonnal csekkold le.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6918003366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum