RockStation

Kurt Cobainről írt dalt Courtney Love

2023. január 01. - theshattered

moh4.jpgFriss lemezre készül Courtney Love. A lemezfelvételek alatt egy Justice For Kurt című tételt is rögzített az énekesnő, mely értelemszerűen a volt férjéről, a Nirvana énekeséről, Kurt Cobainről szól. Mielőtt még örülni kezdenének a rajongók, van egy rossz hírünk: a nóta nem lesz ott a korongon, várhatóan később fog majd megjelenni. Hogy miért?

Courtney Love: "Írtunk egy titkos dalt, amit nem rakunk a lemezre, mert hiába csak két perc és huszonnégy másodperc, ez egy rockdal. Az a címe, hogy Justice For Kurt, remek nóta, de úgy voltunk vele, hogy 'Oké, a többi dal túl buta, ez agyonnyomná a teljes mondanivalót. A rock nem ide való.'

Nem éri meg. Csak 2:24 hosszú, viszont iszonyat beleragad a füledbe. Ha egyszer írok egy rohadt dalt Justice For Kurt címen, annak kibaszott ragadósnak kell lennie, nem? Úgy értem, nem kell, hogy Kurt még több szart okozzon nekem, ugye? Köszönöm. Szeretlek, de nem."

A teljes interjú az alábbi:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6718014240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum