RockStation

Kerry King szerint túl korán vonult vissza a Slayer

2023. január 07. - theshattered

0slayer2019_26_eredmeny.jpgMióta a Slayer visszavonult, csak szarabb lett a világ. És nem csak azért, mert a metal egyik ikonikus zenekara köszönt el a közönségtől, de ebbe most ne menjünk bele, úgyis tudja mindenki, miről van szó. Hogy lenne-e összefüggés a kettő között, nem tudni, viszont a jó ideje a szólólemezére készülő Kerry King úgy látja, túlzottan korán akasztották szögre a lantot.

Kerry King: "Dühös voltam... Mi más lettem volna? Túlzottan korai volt az egész. Azért mondom, hogy korai, mert az összes gyerekkori hősöm zenél még. Én is tudok még játszani, akarok is játszani, de elvették tőlem ezt a megélhetést.

De mindegy is, lapozni kell, nem igaz? Ott voltunk a világ csúcsán és semmi gond nincs azzal, hogy a csúcson hagytuk abba, az egy jó hely a kilépésre. Ez előtt mindenképp le a kalappal. De hogy hiányzik-e a zenélés? Igen, abszolút!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5818020322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stygian 2023.01.08. 15:57:59

Szerintem meg pont jókor történt a búcsú. Hannemann pótolhatatlan, így nélküle ez már nem ugyanaz a banda volt.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum