RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol1.

2023. január 08. - sunthatneversets

sleep-token.jpgAz év első dalmegosztásában maszkos djent, bánatcsászárok, death metal királyok, melodeth és nagy pofonok. /Fotó: Sleep Token/ 

SLEEP TOKEN - The Summoning

Alig egy nappal az elsőként kiadott Chokehold után bedobta a második friss dalát a Sleep Token. A maszkos brigád a The Summoninghoz egy hasonló, digitális képi világú videót társított, mint az előző tételhez, maga a szám pedig... Ha szereted a mai, modern metalzenét, csalódni egy pillanatra sem fogsz! A friss, egyelőre még ismeretlen dátumon megjelenő nagylemez a Take Me Back To Eden címet viseli majd. 


OBITUARY - My Will To Live

Bemutatta a tizenegyedik albumának új előzetesét az Obituary. A február 14-én a Heaven Shall Burn és a Trivium társaságában Budapestre látogató legendák január 13-án, azaz jövő hét pénteken adják ki a Dying of Everythinget, a friss nóta címe: My Will To Live


ENTERPRISE EARTH - Death Magick

Alaposan megdolgoztatja a nyakizmokat az Enterprise Earth dala, a Death Magick. A brutális riffhalmaz olyan tömény, hogy szinte kenyeret lehet tunkolni bele, így érdemes úgy közelíteni hozzá. Ha nem lenne elég a hétperces pofonosztás akkor van egy jó hírünk, az urak a hónapban a tervek szerint egy újabb nótával jelentkeznek majd. 


KATATONIA - Birds

Mint minden lelkes Katatonia rajongó jól tudja, január 20-án megjelenik a svéd bánatcsászárok új nagylemeze, a Sky Void Of Stars, amit január 31-én a Sólstafirral közösen Budapesten is bemutatnak majd. A nagylemezről eddig két nóta vándorolt ki, az Atrium és az Austerity, most ezek mellé szállt be a zenélős klippel kisért Birds.


MAJESTIES - The World Unseen

A göteborgi vonalas melodeath híve a svéd Majesties. Új lemezük Vast Reaches Unclaimed címel március elején érkezik, melyről egy nagyon autentikus dalt tudunk megmutatni, amely a The World Unseen címet viseli.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7918020320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum