RockStation

Rock Nuggets Vol3. / Sammy Hagar And The Circle - Crazy Times (Universal Music, 2022)

2023. január 08. - moravsky_vrabec

sammyhagarlp2022.jpg

Hiába volt valaha a Van Halen énekese, Sammy Hagar újabb dolgai már kisebb hullámokat vetnek, legalábbis a nagyvíz innenső oldalán.

Persze ne féltsük őt, a (fél) VH-életmű utáni jogdíjakból és egyéb vállalkozásaiból (vendéglátás, tequila kotyvasztás, megamimég) fejedelmi módon élhet mind a mai napig. Ezért is külön becsülendő, hogy 75(!) évesen még arra is van energiája, hogy a három zenekara valamelyikével új dalokat adjon ki. Bizony, a Circle mellett ott van még a Chickenfoot és a Waboritas is, remélem, legalább ő tudja követni, melyikkel éppen mi-merre. A Circle nevű supergroup-ban (ej, de nem szeretem ezt a szót) Vic Johnson gitáros, Jason Bonham dobos és régi barátja és kollégája, Michael Anthony bőgős a társai. A Crazy Times anyaga igazi örömzene, és ez igaz a hallgatására is. Sammy hangját mindig jó hallani, az pedig külön öröm, hogy ezen a lemezen a húzósabb, rockosabb dolgok vannak előtérben. A vele készült VH anyagokkal összevetve valamivel szellősebb a zene, és kevesebb a ballada is. Annyira, hogy a Father Time mindjárt két változatban is felkerült a lemezre, az akusztikus verzió zárja a 12-tételes, háromnegyed órás pakkot. Minden ízében amerikai hard rock, egy kiváló formában levő énekes-legendával. A green screen előtt zenélős videóban a címadó dalt fülelhetjük meg, de a lap tetején látható lemezborító részletein is érdemes elidőzni.  


4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8618018524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum