RockStation

Tűz és csók - Jön az Enter Shikari lemeze, itt egy új dal!

2023. január 13. - theshattered

enter-shikari-january-2023-promo-credit-jamie-waters.jpgÚj dallal törte meg a csendet az Enter Shikari. Az elektro-metalcore vonalról indult, az évek során egyre több popos ízt a receptbe oltó kvartett a [pls] set me on fire-rel a soron következő nagylemezét, az A Kiss For The Whole Worldöt vezetik fel, melynek megjelenése április 21-re lett kitűzve. A borító, a tucatnyi friss tétel címe, valamint a nevezett nóta az alábbiakban sorakozott fel közszemlére.

enter-shikari-a-kiss-for-the-whole-world-album-cover.jpg

1. A Kiss for the Whole World x
2. (pls) set me on fire
3. It Hurts
4. Leap into the Lightning
5. feed yøur søul
6. Dead Wood
7. Jailbreak
8. Bloodshot
9. Bloodshot (Coda)
10. goldfĭsh ~
11. Giant Pacific Octopus (i don’t know you anymore)
12. giant pacific octopus swirling off into infinity…

Rou Reynolds: "Őszintén mondom, azt hittem, hogy végem. Sosem éreztem még magam ennyire távol a lelkemről, a céljaimról, a kibaszott szellememről. Közel két évig nem írtam egy dalt sem. A leghosszabb idő azelőtt két hét volt. Teljesen összetörtem. Mintha az agyam azt kérdezte volna, hogy 'Mi az értelme a zenének, ha nem tudod megosztani? Mi az értelme a zenének, ha nem tudod másokkal átélni?' aztán azonnal kikapcsolta magát.

A (pls) set me on fire ebből a csalódottságból nőtte ki magát. Ez a dal egy pozitív energiából álló célzott hányás. Minden érzelem, ami két évig belém ragadt, végre felszabadult."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3318024768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum