RockStation

Még többet és többet! Itt a Woodstock Barbie új dala: Little More

2023. január 20. - rockstation

wb_21_soma_kiss_089.jpgElénekelt gitárszóló, improvizált köppenet és életigenléssel vissza a gyökerekhez: egyszerű rock-dallal folytatja soron következő kislemezének előzeteseit a Woodstock Barbie - itt a Little More. 

Három éves fennállása alatt a blues-stoner / soul-sludge vonaton suhanó Woodstock Barbie egyre magasabbra teszi magának a lécet. Március 1-én jelenik majd meg legújabb, harmadik kislemezük Witch of the Dice címmel, amiről most érkezik egy új dal, a Little More. A dal amolyan “vissza a gyökerekhez”, egyszerű és húzós riffre épülő track, ami kiválóan beindítja az évet. 

“A szöveg jórésze egy improvizáció szerű köppenet, amit a stúdióban írtam meg, és ebből adódóan létrejött az új lemezen szereplő, egyik legkülönlegesebb elem, az elénekelt gitárszóló.” – meséli Szandra nevetve. Az alapokat ezúttal nem Arián (gitár, billentyű), hanem Roti (basszus) hozta, akinek a debütáló, Never Gonna Fall in Line c. dalt is köszönhetjük. 

stream: https://songwhip.com/woodstock-barbie/little-more 

A tavaly év végén megjelent, Yves Krismerrel (Mother’s Cake) közösen írt dal után a két zenekar útjai újra és újra találkozni fognak idén, leghamarabb itt Budapesten, március 23-án az Instantban, ezt a bulit semmiképp nem érdemes kihagyni!

A lemezbemutató koncert egyben a tavaszi turnéjuk induló állomása is egyben, visszatérnek majd Pécsre, először játszanak majd a kecskeméti Ápolóban, de nem állnak meg a határoknál, cseh, német, szerb, erdélyi dátumok után Ljubljanában a brit Wille and the Bandits-szel közösen lépnek fel, május végén pedig az amerikai blues legenda, Walter Trout előtt játszanak Prágában. Csekkoljátok a dátumokat és csípjétek el őket valahol élőben!

fb: https://www.facebook.com/woodstockbarbieband/

in: https://instagram.com/woodstockbarbieband/ 

YT: https://www.youtube.com/channel/UC45wWcCzHuZgmXk4VFmbjyg 

BC: https://woodstockbarbie.bandcamp.com/ 

stream: https://songwhip.com/woodstock-barbie 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3618030046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum