RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol3.

2023. január 22. - sunthatneversets

unnamed_5.png

Heti dalmegosztásunkban két brutális darabolás, földtöténeti korok megidézése, a legnagyobb metalbanda és egy könnyes folytatás itthonról. /Fotó: AWS/

METALLICA - Screaming Suicide

Ahogy azt már korábban mi is megírtuk, április 14-én jelenik meg a Metallica tizenkettedik stúdióalbuma 72 Seasons címmel. Az album Greg Fidelman producerrel készült, több mint 77 perc hosszú és 12 számot tartalmaz majd, melyről korábban a Lux Æterna című tételt, videóstól bemutattuk már. Most befutott egy új dal Screaming Suicide címmel, melyhez szintén videó társul, amit ismét Tim Saccenti rendezett.


THE OCEAN - Preboreal

Úgy tűnik talált egy kiskaput a földtörténeten a The Ocean. A tematikával már három nagylemezen keresztül foglalkozott német progzenekar ugyanis az előző lemezt lezáró Holocén első korszakáról nevezte el az újonnan kiadott dalát, a Preborealt, melyet az alábbiakban találtok meg. A zenekar a honlapján egy visszaszámlálást indított, így várhatóan a lemezbejelentés egy szűk hónapon belül megtörténik, addig is tessék élvezni az újonnan bemutatott számot. 


JESUS PIECE - Gates Of Horn

Új dallal jelentkezett a kaotikus elemeken nem spóroló hardcore/metalcore csapat, a Jesus Piece. A Gates of Horn a maga két percével olyan szépen leszedi az agyakat, hogy öröm nézni hallgatni, csak aztán maradjon még energia átgondolni, mi is volt ez. Ha bírjátok az ilyesmit, érdemes megfülelni.


OV SULFUR - Earthen

Az előbbi hentelés után jöjjön még egy. Csak most deathcore, abból is az öblösebb fajta. The Burden Ov Faith címmel március 24-én adja ki új albumát az Ov Sulfur. Erről most egy újabb klipes dal látott napvilágot az Earthen képében.


AWS - Odaát

Siklósi Örsre emlékezik a frissen kiadott dalával, az Odaáttal az AWS. A nóta egyben az új énekes, a Meristemből ismert Stefán Tamás bemutatkozása is. A zenekar ígéretei szerint az Örssel felvett dalok sem felejtőtdtek el, viszont most koncentráljunk az új korszak kezdetére!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7518030376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum