RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol4.

2023. január 29. - sunthatneversets

overkill_2022.jpgEskü, véletlen, de a héten kiszakadt a pofonoszsák. Gyalu a tengerentúlról, maflások itthonról. Kemény világ ez a rockbiznisz! /Fotó: Overkill/

OVERKILL - The Surgeon

Kiszaladt a nagyvilágba az Overkill friss dala, a The Surgeon. A frankó kis tétel a csapat következő nagylemezén, a Scorchedon fog majd hivatalosan megjelenni, amelynek megjelenési dátuma április 14.


TEETH MARKS - Dagger

A hónap elején tartotta lázban kis hazánk metal életét a Teeth Marks színre lépése. A csupa csuklyás fazonról nagyjából lehetett sejteni, hogy kiket is takar az álca, de a második, Dagger című dalukhoz készült videóból most már ki is derül, hogy a Kókai Barnabás (The Southern Oracle) – ének, Áron “Apey” András (Lazarvs, Trillion, The Black Circle Orchestra) – gitár, Kaldenekker Ferenc (Stubborn, Kies) – basszus, Makai László (Lazarvs, Dungaree) – dob felállásban zenélnek zenél. Az urak egy teljes anyaggal is jelentkeznek, ha minden igaz Humans Are The Virus címmel, február 10-én.


UNEARTH - The Wretched; The Ruinous

Bemutatta a valamikor megjelenő következő lemezének első előzetes dalát az Unearth. A The Wretched; The Ruinous az alábbiakban található meg. A dal az első olyan nóta, amin nem szerepel az alapító gitáros Ken Susi, ő bizonytalan ideig szünetelteti a zenekari tevékenységét. 


ROTTEN SOUND - Suburban Bliss

Behajintotta a közösbe a március 31-re ígért nagylemezének, az Apocalypse-nak a második előzetesét a Rotten Sound. A grind veteránok tizennyolc agymenést sűrítenek majd fel a korongokra, viszont nem kell megijedni, a játékidő alig lépi majd át a húsz percet. Ennek megfelelően a frissen kiadott Suburban Bliss sem az epikus prog vonalról veszi az ihletet, igaz az 1:41-es hosszával kimondottan a terjengősebb tételek közé tartozik.


SLAY SQUAD - X {prod Morgoth Beatz}

Hát nem is tudjuk, hogy a Slay Sqad zenéjét milyen jelzőkkel illessük. Ők ghetto-metalnak hívják. Van itt minden, mint a búcsúban: deathcore, rap, breakbeat, meg még a jóistentudja micsoda. Csodáljátok! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1118035316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum