RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol8.

2023. február 26. - sunthatneversets

gel_pres_photo.jpg

A héten csajfrontos HC, némi nu metal, sludge alapozás, szimfonikus death metal és egy eklektikus zenei utazás. /Fotó: Gel, Carlisle Jones/

HOST - Divine Emotion

Végre valahára megjelent a Paradise Lost oldalhajtásának tekinthető Host bemutatkozó nagylemeze, a IX. A kilenc dalt felsorakoztató, a nevezett zenekar Depeche Mode-ra hajazó korszakát felelevenítő lemezt Greg Mackintosh és Nick Holmes rakta össze, a megjelenéssel egy időben a Divine Emotion kapta meg a maga, egyébként egész ötletes videóját


CROWN THE EMPIRE - Dogma

Klippel együtt debütált a Crown The Empire új dala, a Dogma. A hasonló című, április 28-án megjelenő lemez címadó- és nyitódalaként helytálló tétele gitármentes első bő perce akár még ijesztő is lehet egyeseknek, de aztán csak beindul a muri! 


DÅÅTH - No Rest No End

Ha egy inaktív zenekar új kiadóhoz szerződik és friss dalt mutat, az már egy egyenes út egy új nagylemezhez, már persze ha minden összejön. A Dååth esetében ez, mármint egy jó kis album már kiemelten fontos lenne, hiszen a legutóbbi lemezük tizenhárom éve látott napvilágot, ami valljuk be, nem ma volt - igaz, maga a zenekar sem volt aktív. Viszont itt van a várt visszatérés a No Rest No End képében, ami egy több, mint ígéretes nóta.


GEL - Honed Blade

Üde színfoltként tűnt fel a punk/hardcore zenék kék egén a New Jersey-i Gel. Az Only Constant címet viselő nagylemezük március 31-én jelenik meg, itt van róla egy dal Honed Blade címmel.


OHHMS - Blood Feast

Igazán produktív a brit OHHMS, akik hét éva altt 5 albumot adtak. Most meg jön a hatodik Rot címmel, erről van egy zúzdánk Blood Feast címmel a sliudge zenék kedvelőinek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1418057440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum