RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol10.

2023. március 12. - sunthatneversets

devildriver2023videostill.jpgHeti dalmegosztásunkban sötét post punk, deathcore all star válogatott, jófajta hardcore, ír kultzenekar és nagy aprítások. /Fotó: Devildriver, Dez Fafara/

POISON RUÏN - Resurrection II

Két saját kiadású lemez után a Relapse Recordshoz szerződött a philadelphiai punkcsapat, a Poison Ruïn. A Härvest című album április 14-én jelenik meg CD, vinyl, kazetta és digitális formátumokban, elsőként a hangulatosan sötét, már-már szó szerint haláli videót kapott címadó mutatkozott meg, most pedig itt a hasonlóan zseniális Resurrestion II.


PROJECT: VENGEANCE - Cut.Bleed.Repeat.

Az eredetileg The Big Six néven alakult, önmagukat deathcore válogatottként aposztrofáló brigáddal eddig kis túlzással már annyi dolog történt, mint más zenekarokkal az egész karrierjük alatt. Még az első dal előtt tagcserék, kilépés és egy névváltoztatás is belefért, ez utóbbi eredménye az lett, hogy most már Project: Vengeance néven kell keresni őket. A Taylor Barber (Left To Suffer), Dickie Allen (Infant Annihilator), Tyler Shelton (Traitors), Will Ramos (Lorna Shore) és Darius Tehrani (Spite) összetételű brigád mára igérte első dalát, amelyet azért becsülettel le is szállított Cut. Bleed. Repeat. címmel.


THERAPY? - Joy

Május 5-én a Marshall Records gondozásában érkezik az ír Thearpy? vadiúj albuma. A lemez a Hard Cold Fire címet kapta és 10 dal szerepel majd rajta. Ezek közül az egyiket Joy címmel már meg is tudjuk mutatni.


DRAIN - FTS (KYS)

Ahogy azt már korábban írtuk a 2020-as debüt után újabb nagylemezre készül a crossover / hardcore vonalas Drain. A Living Proof május 5-én fog megjelenni, már az Epitaph gondozásában. Az első előzetes (ha a tavaly kiadott Watch You Burn-t nem számoljuk) után most jött egy második is. Alább az FTS (KYS) című dal és a hozzá készített videó.


DEVILDRIVER - Through The Depths

Dealing With Demons Vol. I címmel még 2020-ban jelentkezett albummal a Dez Fafara vezette DevilDriver. A bandában azóta több tagcsere történt, de ez nem lehetett akadálya a lemez második részének, amely május 12-én érkezik a Napalm Records gondozásában. A sötétebbenek súlyosabbnak ígért lemezről mindjárt itt is van egy új trekk, Through The Depths címmel. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr518068710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum