RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol11.

2023. március 19. - sunthatneversets

photo_credit-_brian_catelle.jpegA héten álláshalmozók, nagy visszatérők és nagy reménységek, meg persze biztos pontok a rockzene kéklő egén. /Fotó: Avenged Sevenfold, Brian Catelle/

OVERKILL - Wicked Place

Biztosan minden hithű thrash-ser tudja már, hogy április 14-én érkezik az New Jersey-i veteránok, az Overkill új albuma. A lemez címe Scorched lesz. Korábban már már a The Surgeon című tételt megmutattuk róla, most viszont befutott második single is. Ennek címe Wicked Place és alább meg is hallgatható.


AVENGED SEVENFOLD - Nobody

Régóta beszédtéma már az Avenged Sevenfold új albuma, amelyről egy ideje tudható, hogy elkeszült. A csapat egy hosszú órák óta futó videós premier végén nem sokkal a cikk írása előtt be is mutatott egy új dalt erről Nobody címmel, méghozzá egy stop-motion videó kíséretében. A csapat új, szám serint nyolcadik albuma is érkezik majd természetesen, méghozzá június 2-án, ennek címe Life Is But A Dream ... lesz.


SPOTLIGHT - Sunset Burial

Április 28-án Mike Patton kiadójánál jelenik meg a Spotlights új albuma Alchemy of the Dead címmel. Ha valaki bukik a lebegtető, némi Deftonest magában hordozó muzsikára, akkor feltétlen tegyen egy próbát velük. Erre remek alkalom a csapat új dala a Sunset Burial. 


GLASS CASKET - Let Them Go

Nem kevés szünet után mutatott friss dalt a Glass Casket, de legalább végre itt van! A jó ideje inaktív zenekar, melyben Adam Cody (Wretched, Columns), Dustie Waring (Between The Buried And Me), Blake Richardson (Between The Buried And Me), Sid Menon és Wes Hauch (ex-The Faceless, ex-Black Crown Initiate) adja össze erejét a Let Them Go-val tért vissza a köztudatba, a dal a zenekar nevét viselő EP-n fog megjelenni. Ez utóbbi június 9-től lesz elérhető.


DIETH - To Hell And Back

David Ellefson úgy halmozza mostanában a zenekarokat, mintha nem lenne holnap, a legújabb projektjében Michał Łysejko (ex-Decapitated) és Guilherme Miranda (ex-Entombed A.D.) nyomja a death metalt. A Dieth bemutatkozó albuma június 2-án jelenik meg, erről elsőként a címadó dal, a To Hell And Back mutatkozott meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3018073944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum