RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol12.

2023. március 26. - sunthatneversets

thy_catafalque_2023.jpgHeti dalajánlónkban hazai csoda, elfekvő nu metal sláger, trve heavy metal, gyomorszagú death metal és szaftos riffek. /Fotó: Thy Catafalque, Karancz Orsolya/

LINKIN PARK - Fighting Myself

Fighting Myself címen egy Meteora-korszakos, eddig kiadatlan dalt jelentetett meg a Linkin Park. A dal az album megjelenésének huszadik évfordulójára érkezett, melyet további bónuszok követnek egy jubileumi újrakiadás formájában április 7-én. A lemezről ez már a második ilyen előásott tétel a korábban már megmutatott Lost után.


METAL CHURCH - Pick A God And Pray

Congregation Of Annihilation címmel május 26-án lát napvilágot a a veterán Metal Church új albuma, amely az első lesz Mike Howe énekes 2021. júliusi halála óta. A frontember szerepkörét Marc Lopes vette át. Hogy ez mennyire sikerült, alább kiderül, ugyanis Pick A God and Prey címmel új dalt is tudunk mutatni.


GOZU - Tom Crusie Control

Öt év kihagyás után új nagylemezre készül a Gozu. A bostoni kvartett ráadásul egy igen frankó stoner/doom tétellel, a Tom Cruise Controllal kezdi a promót, melynek húsos-szaftos témáihoz mindenképp kenyér és savanyú ajánlott. Toljátok ezerrel, főleg, ha kedvelitek a nevezett irányokat! A teljes anyag, a Remedy május 19-én fog megjelenni.


THY CATAFALQUE - Néma Vermek

Megérkezett a a héten az új Thy Catafalque tétel, a Néma vermek is. A dal az Alföld című lemezen lesz hallható, ez június 16-án fog megjelenni. A dalban a Watch My Dying frontembere Veres Gábor működik közre. Kátai Tamás most kicsit direktebb lemezt ígér. Ja, és nem elfelejteni, hogy a zenekarrá bővült formáció május 11-én a Budapest Parkban ad koncertet a Platon Karataev társaságában.


CREEPING DEATH - Intestinal Wrap

Új dalt mutatott a Creeping Death. A lemezelőzetes kislemezként kiadott brutalizátor, az Intestinal Wrap érdekessége, hogy a ma Budapestre látogató Cannibal Corpse énekese, Corpsegrinder vendégszerepel benne. A nótához készített klip az alábbi, a Boundless Domain című album június 16-án jelenik meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3618079936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum