RockStation

Megjelent a Babona második albuma

2023. április 01. - sunthatneversets

rt_profil.jpg

Menedék címmel megjelent a Babona második albuma, amely a Menedék címet kapta. A projekt mögött kollégánk Rózsa Tamás áll.

Az albumról érdemes tudni, hogy az anyag az elmúlt félévben íródott, annak a lenyomata. Nehéz, de egyben rendkívül tanulságos időszak volt az életemnek ez a szakasza. Koncepció volt, hogy minden dalt csak egyszer játszottam fel. Nem volt olyan, hogy most megnyomjuk a STOP gombot és akkor újra. Így a hangzás nyers és természetes lett egyben. Erre rátett még egy lapáttal, hogy semmit sem konyítok a stúdiózáshoz, így mindent ösztönből csináltam. Bízom benne, hogy lesznek olyan emberek, akiknek tetszeni fog ez a lemez. A lemez április 1-jén jelenik meg. Nem, nem bolondozok! Köszönettel tartozom a feleségemnek, nektek és Sefcsik Marcinak a Mad Scientist-nek.

kepernyokep_2023-03-31_073055.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2018085204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum