RockStation

Súlyos baleset történt a Morbid Angel koncertjén

2023. április 01. - KoaX

maxresdefault_23.jpg

A Morbid Angel éppen Amerikában turnézik. Illinois-ban játszottak a Skeletal Remains és a Revocation társaságában, amikor súlyos baleset történt a koncertnek helyet adó Apollo Theatre-ban.. A szerencsétlenségben több, mint negyvenen megsérültek és egy ember életét vesztette.

A környéken heves viharok tombolnak, így az Apollo Színház teteje beszakadt, a plafon pedig a közönségre szakadt. A teremben közel 300 ember tartózkodott, közülük egy 50 éves férfi életét vesztette. A mentők több mint 40 embert szállítottak kórházba, akik közül ketten életveszélyes sérüléseket szenvedtek. A hatóságok vizsgálják, hogy a koncert látogatói a hangos zene miatt hallották-e a tornádóra figyelmeztető szirénákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1018091398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum