RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2023/Vol22.

2023. június 04. - sunthatneversets

bmth_2023.PNGA héten nők death metalban, nehézfiúkból álló szupergrupp, indusztrális világvége, és a mainstream két véglete. /Fotó: Bring Me The Horizon/

EYE AM - Dreams Always Die With The Sun

Bemutatta első dalát az Eye Am. A Kenny Hickey, John Kelly (mindketten ex-Type O Negative), Kirk Windstein és Todd Strange (mindketten Crowbar és Down) által fémjelzett brigád a Dreams Always Die With The Sun című tételt tárta a nagyvilág elé, amit fentebb mi is megmutatunk nektek. 


GODFLESH - Land Lord

A június 9-én érkezik a Godflesh új albuma, a Purge. A korábban bemutatott Nero után most itt egy újabb meglehetősen nehéz, sűrű tétel róla. A címe Land Lord.  


BRING ME THE HORIZON - AmEN!

Nem megszokott módon új dallal kezdte a csütörtök esti buliját a Bring Me The Horizon. Az AmEN! ennek megfelelően talán kicsit idegennek hatott a közönség számára, de hogy jobban meg lehessen emészteni a dolgot, itt a nóta hivatalos verziója, melyben egy csomó vendég tette tiszteletét, név szerint Lil Uzi Vert, Daryl Palumbo és a Glassjaw legénysége. 


QUEENS OF THE STONE AGE - Carnavoyeur

Carnavoyeur címen friss dalt villantott a Queens Of The Stone Age. A nóta a csapat június 16-án megjelenő új nagylemezén kap majd helyet, melynek címe In Times New Roman... lesz.


CRYPTA - Lord Of Ruins

Friss korongra készül a két volt Nervosa-tag, Fernanda Lira és Luana Dametto köré épülő Crypta. A death metal csapat augusztus 4-én adja majd ki a Shades of Sorrow-t, de hogy addig is legyen min csámcsogni, itt a friss tétel, a Lord of Ruins.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6718138068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum