RockStation

Black Label Society - Doom Crew Inc. (Spinefarm Records, 2021)

Művészlemez

2021. november 29. - moravsky_vrabec

doomcrewinc.jpeg

Miután több mint egy évig aszalták a fiókban, Zakk Wylde és barátai úgy döntöttek, nem várnak tovább, és kiadják a tizenegyes sorszámú lemezüket. A Doom Crew Inc. tisztelgés a zenekar stábtagjai előtt, és köszönetnyilvánítás a lojális rajongóknak. És nem mellesleg egy kiváló lemez.

Tovább

Friss dalokon dolgozik a Lorna Shore

ls2021.jpgMegkezdte az augusztusban kiadott EP-jük, az ...And I Return To Nothingness utódjának a munkálatait a Lorna Shore. A szimfo és prog elemekkel vegyített deathcore-t nyomó négyes énekese, az előbb említett anyagon bemutatkozott Will Ramos lelkes az anyaggal kapcsolatban, reméljük hozza majd a középlemezük szintjét! A lemez vélhetően 2022-ben jelenik meg.

Tovább

Kifacsart Metallica-átdolgozásban a Carcass, Mastodon és Bad Wolves tagjai

blackenedcover.pngGwarsenio Hall (Two Minutes To Late Night) ismét egy jópofa ötlettel állt elő. A műsorvezető ezen agymenésében a Metallica klasszikusát, a Blackened-et variálja meg (a Black Friday tiszteletére), mégpedig a következő csavarral: a gyors részek lassan, a lassúak gyorsan lettel feljátszva. A tettestársak: Troy Sanders (Mastodon), Doc Coyle (Bad Wolves), Nate Garrett (Spirit Adrift) és Daniel Wiling (Carcass). Hogy mennyire jó, vagy nem, az persze egyéni hozzáállás kérdése, egynek azért egyáltalán nem rossz!

Tovább

Visszalép a turnézástól a Protest The Hero gitárosa

protestthehero2020.jpgAz otthonlétet választja inkább a folytonos utazás és a fellépésekkel járó izgalom helyett a Protest The Hero gitárosa, Luke Hoskin. A járvány alatti nyugalmat megszokott zenész a dalszerzés, stúdiózás terén továbbra is aktív marad, viszont a bulikon már nem lesz jelen. A helyére Ben Davis került. Nem ez az egyetlen változás a PTH soraiban: a turnékon eddig részt vett basszusgitáros, Eric Gonsalves helyett Henry Selva (The Human Absract) lesz látható, hallható a színpadon.

Tovább

Napvilágot látott Hank Von Hell és a CKY közös dala

hank-von-helvete.jpgBemutatta a múlt héten ismeretlen okokból elhunyt volt Turbonegro énekes, Hank Von Hell vendégszereplésével gazdagított dalát a CKY. A frankón feelinges, húzós Fuck.Shit.Help. & Yeah, melynek a szövegét maga Von Hell írta és énekelte fel, az alábbiakban található meg. A dal megvásárlásával különböző jótékonysági szervezeteket támogat a CKY, ha esetleg rászánnátok egy kis összeget.

Tovább

Itt a Howard Jones és Jared Dines alkotta Sion bemutatkozó lemeze, plusz egy új klipes dal, a Drown!

jaredhoward.jpgTizenkét dalos nagylemezzel jelentkezett a Sion. A korábban már két dalt kiadott, Howard Jones és Jared Dines köré épülő formáció a Drownhoz egy külön, stúdiózós videót társított be. Alább megtaláljátok a korong részleteit, a videót és persze az egész anyagot is.

Tovább

Megjelent a Cynic új albuma, az Ascension Codes

cynic2021.pngTegnap óta fizikai formában is beszerezhető a Cynic friss albuma, az Ascension Codes. A "megjelenős klipes dal" szerepét a Diamond Light Body kapta meg, ehhez egy látványos vizuál készült körítésnek. Az alábbiakban a nevezett klip és a teljes nagylemez is csekkolható - ha esetleg utóbbit még nem csíptétek volna el a napokban.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum