Szabadlábon van Pat O' Brien!

2020. február 18. - theshattered

cannibalcorpse2019.jpgA 2018-as, valljuk be, nem túl szép kalandja és az azt követő bebörtönzése után újra szabadlábon van a Cannibal Corpse gitárosa, Pat O' Brien (eredetileg ötvenezer dolláros óvadék lett kiszabva ennek fejébe). A fegyvertartásért és a meglehetősen különös kirohanásáért hűvösre tett zenész egyelőre nem tudni, mikor tér vissza az anyacsapatába, vélhetően csak a bírósági események után kerül majd erre sor.

Tovább

Superblood Wolfmoon - Itt a Pearl Jam új dala

pearljamblack2018.jpgMárcius 27-én jelenik meg a nyáron hosszú idő után Budapestre látogató Pearl Jam új albuma. A Gigaton címet viselő korongon 12 dal kap majd helyet. A lemezről az elsőre kicsit furcsa Dance Of The Clairvoyants című tételt pár hete már nyilvánosságra hozta a zenekar, most itt egy sokkal inkább "pörldzsemesebb" dal a Superblood Wolfmoon, amihez jó szórakozást kívánunk. 

Tovább

Törött kézzel tolja Wes Borland

wes4.jpgKezét törte a Limp Bizkit mindig fura gitárosa, Wes Borland, de ez nem állította, állítja meg abban, hogy belebombázza a kötelező nu metal slágereket a közönség arcába. Az így csak két ujjal hangokat fogó Borland az Instagramon mutatta be a "gyönyörű" kéztuningot, a képen a legújabb színpadi hacukája is rendesen kielemezhető.

Tovább

Megjelent a Havária új EP-je

havaria_promo_foto.pngA Havária egy kétszemélyes punk metál banda, hardcore és black metál hatásokkal. A gitáros Némethi Tamás, és a dobos Ördög Gábor alkotta formációról korábban mi is írtunk. 2018-ban jelent meg egy 6 számos demojuk, tavaly nyáron pedig kiadták az első 9 számos nagylemezünket Rontás címmel, most pedig új EP-vel jelentkeztek.

Tovább

Majdnem kilencszeresére nőtt a Linkin Park szerelmes dalának hallgatottsága

linkin_park_2017.jpgA Valentin-nap a virágok, csokik, egyéb cukiságok fogyása mellett bizonyos dalok hallgatottságát is megdobta ha máshogy nem, átmeneti jelleggel. Az egyik legderekasabb ugrást a Linkin Park Minutes To Midnight című lemezén megjelent, természetesen abszolút a naphoz illő Valentine's Day vitte véghez, melynek a hallgatottsági adatai 890%-al nőttek meg az átlagoshoz képest.

Tovább

Még idén megjelenhet az új Exodus-lemez

0slayer2019_01_eredmeny.jpgMiután elbúcsúztatta a Slayert, újra visszatérhetett a saját zenekarához, az Exodushoz Gary Holt. A tékozló fiú megtérése után persze adódik a kérdés: mikor jön az új album, mivel a Blood In, Blood Out is lassan hat éves lesz? Holt Mester mindenkit megnyugtatott, ha minden jól megy, még erre az évre várható lesz az új anyag!

Tovább

Szólólemezen dolgozik Jerry Cantrell

0aliceinchains2018_35_eredmeny.jpgKözel két évtized után új szólóalbumon dolgozik az Alice In Chains gitárosa, Jerry Cantrell. A 2002-es Degradation Trip utódja természetesen az anyacsapat átmeneti leállása miatt került előtérbe (William DuVall is szólózik, április 15-én Budapesten ad koncertet majd a frontember), a konkrétumokról viszont még nem nyilatkozott a veterán.

Tovább

Profi(bb) felvételen a Mr. Bungle koncertje

mr-bungle-scott-ian-dave-lombardo.jpgKözel húsz év után tért vissza a színpadra a Mr. Bungle, de annál régebbre nyúltak vissza eme jeles esemény alkalmából. A csapat a The Raging Wrath Of The Easter Bunny és rengeteg feldolgozás volt terítéken, de most minden rizsa nélkül megmutatnánk, hogy kenték az ipart San Franciscoban. A felvételt a Sacramento Music Archive készítette.

Tovább

Serj Tankian, ha David Bowie-t énekel...

john_dolmayan.jpgNos, ha már nincs új System Of A Down (el kell engedni, de tényleg), akkor legalább nézzük a tagok egyéb projektjeit! Például John Dolmayan hamarosan (február 28 a dátum) albumot kiadó átirat-csapatának, a These Grey Menjének második lemezelőzetes dalát, mely nem más, a David Bowie-féle Starmannek Serj Tankian által énekelt verziója. Végül is ez már fél-SOAD, nem?

Tovább

(Vendég)Interjú Kutyával a Planet B fesztivál egyik főszervezőjével

13669-1_20200203133137.jpg

Egy kedves cimborám keresett meg, azzal hogy tulajdonképpen legyek a szócsöve. A kérésre készségesen rábólintottam, hiszem egy nagyon jó itthoni megmozdulás köré épül az interjú. Nem mellesleg profi munka, így kár lenne hagyni elveszni az éterben. Az interjút Barabás Bence készítette, olvassátok szeretettel!

Tovább

Mindenki megy és megveszi az új Kreator DVD-t!

0kreator2018_13_eredmeny_eredmeny.jpgPéntektől mindenki számára elérhető lett a Kreator új koncertanyaga, a London Apocalypticon - Live at the Roundhouse. Naná, hogy a megjelenés idejére még egy dal kikerült az ütős thrash-zúzdáról, ráadásul nem is akármi: a már a klasszikussá érett Enemy Of God lett a kiszemelt. Mit tudnánk róla elmondani? Szeletel, mint mindig!

Tovább

Visszatérő turnéhoz, régi slágerre új videó!

crue.jpgMivel a tavalyi Mötley Crüe-film igencsak megdobta a csapat népszerűségét, hülyék lettek volna nem kihasználni az extra figyelmet. Fogták a "soha, de soha nem térünk vissza" szerződést, felrobbantották, majd bejelentették, hogy a Poison, Joan Jett és a Def Leppard társaságában felszántják az USA földjét. Ennek (meg a legújabb Spongyabob filmnek) a megpromózására új (dalszöveges) videót készítettek a Kickstart My Heartra, melyben a jól ismert szöveg alá koncertjelenetek járnak ajándékba.

Tovább

Kétlemezes újrakiadást kap a Rush lemeze, a Permanent Waves

rush20121.jpgÚjra kiadásra kerül a Rush idén negyven éves klasszikusa, a Permanent Waves. A már ha másért nem, a The Spirit Of Radio miatt ismert album többféle verzióban (2 CD, 3 LP, könyv) beszerezhető verzióban lesz majd kapható, a második (illetve harmadik) lemezen egy sor, az 1980-as turné alkalmával rögzített koncertfelvétellel megtoldva.

Tovább

Thy Art Is Murder, Carnifex, Fit For An Autopsy, Rivers Of Nihil, I Am @ BNMC, 2020.02.12.

Legyalult hallójáratok

_mg_1297.JPG

Van abban valami ijesztő, hogy manapság is bőszen szól a Titkos üzenet című dance sramli a rádióban. Az esti aprítás előtti burger elfogyasztása közben többek között a TNT fenti „örökbecsűje” szolgáltatta a hallgatnivalót. Ha már TNT, az AC/DC-nek jobban örültünk volna.

Tovább

George Michael szétszedve - Igen, a Ten Second Songs ismét lecsap!

maxresdefault_6.jpgHa már úgyis cukorbetegségig romi-telített ez a pár nap, kénytelenek vagyunk beszállni: itt van George Michael Careless Whisperjének húszstílusú átirata! Anthony Vincent ezúttal egy hölgybarátját, Yanina Chiesat is bevonta a projektbe, a gitárzenei verziókban olyan előadók kerülnek elő többek között, mint a Type O' Negative, a Disturbed, a Cradle Of Filth, vagy a Green Day - de van itt még sok egyéb más is!

Tovább
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum