Logan Mader büszke a Machine Heades gyökereire

2018. augusztus 21. - theshattered

oh2018.jpgLegalábbis nem tagadja le azt, lévén, hogy a Once Human nevű csapatával egy koncertlemezt fog kiadni, melyhez bónuszként felvették a Davidiant is. A hörgős (női) ének és a mocskosabb gitárok mellett persze a dal megtartotta az eredeti arcát is, de ezt csekkoljátok le ti, magatok!

Tovább

Fuh You - Új dal Paul McCartneytól!

paul-mccartney-double-a-side-single.jpgÚjabb dalt adott ki Paul McCartney, mégpedig a szeptember 7-re várható Egypt Station nagylemezről. Az öreg Macca megmutatván, hogy bőven hetven felett is van élet, a játékos című, középtempós, persze emellett magasan, csakis és szigorúan jó értelemben véve slágeres Fuh You című dalt adta mindenkinek oda, ennek a videója lentebb látható.

Tovább

One Bad Mother - Új, Lemmy előtt fejet hajtó dal a Nashville Pussytól

np2018.jpgMár csak két és fél hetet kell várnia a Nashville Pussy rajongóknak, hogy a saját kezükbe tudhassák a csapat legfrissebb korongját, a nyilvánvaló, de jópofa, várható szójátékra épülő Pleased To Eat You című albumbot. Erről most a Lemmynek emléket állító One Bad Mother került ki beetető falatnak, megkésett hétindítónak nem is rossz.

Tovább

23. Brutal Assault Fesztivál @ Josefov, Csehország, augusztus 8., 1. nap

Közönség közé dobott felfújható bálnák ...

brutal_assault_2018_1_gojira.jpg

Rögtön egy komoly csalódással indultam el a fesztiválra és ilyenre még nem volt példa a BA kapcsán. Nagyon örültem amikor bejelentették a Suicidal Tendencies fellépését, lévén az egyik kedvenc bandám, de a 0. napra került a koncertjük, amit elég későn jelentettek be a szervezők és mint annyian mások én sem kalkuláltam a 0. nappal, amikor szabadságot kértem, így maradt az eredeti, keddi indulás és az elszalasztott Suicidal koncert. Nem igazán dobta fel a hangulatomat, hogy így alakult, mert nincs annál rosszabb érzés, ha lemaradsz egy kedvenced bulijáról, ami ráadásul óriási lehetett a feltöltött videók tanúsága szerint.

Tovább

A gonosz asszony Joe Bonamassát is utolérte

joe-bonamassa.jpgStúdiós-zenélős videót készített Joe Bonamassa az új nagylemez, a Redemption egyik dalához, az Evil Mamahoz, mely egyébként a Budapest Parkban is felcsendült, nem is kis súllyal. A már említett Redemption épp mához egy hónapra, szeptember 21-én fog megjelenni, a videó lentebb látható, hallható, élvezhető.

Tovább

Felemelő dobolás - Így nyomatja Eloy Casagrande a Sepultura klasszikusát

0sepultura2018_27_eredmeny.jpgEloy Casagrande nagyon pontosan és szépen adja az alapokat az utóbbi évek Sepultura koncertjein és persze lemezein, ami már alapból is mutat egy szintet, lévén hogy még mindig ott figyel a brazil csapat dobcucca mögött. Ha esetleg valaki nem látta volna, mit is művel le a fiatal dobos a koncerteken, most megnézheti, ráadásul egy igazi klasszikus, az Arise alatti munkája látható.

Tovább

VHK-feldolgozással jelentkezett a Crippled Black Phoenix

Októberben az A38-ra jön a zenekar

crippled_black_phoenix2018.jpgSzeptember 14-én jelenik majd meg a Crippled Black Phoenix legújabb albuma, a Great Escape. Erről a legfrissebb, sorban harmadik előzetes a (nem elírás) Hunok Csatája, mely egyébként egy tisztelgés a Vágtázó Halottkémek előtt és természetesen feldolgozás a magyar legendák egyik klasszikusából. Fontos adalék, hogy a Fekete Zaj után pedig hamarosan újra Magyarországon köszönhetjük a CPB-t, méghozzá az A38-on, a pontos dátum október 7. A bemelegítést a Fotocrime és a Swarms and the Sun vállalta magára.

Tovább

Napi kockaság, napi repülős képzés - Bruce Dickinson bemutatja a World Of Warplanes vasait

brucedickinsonsonispheredogfight_638.jpgHa valaki nem ismerné, a World Of Warplanes egy online háborús, repülős játék, mely fogalmazzunk úgy, a testvérei, a World Of Tanks és World Of Warships mellett elég korrekt népszerűséggel fut a virtuális térben. Ehhez a játékhoz készítettek egy, a játékban megjelenő repülőgépekről készült bemutató videó-sorozatot, melyhez nem kisebb szakértőt kértek fel, mint az Iron Maiden repülésmegszállott énekesét, Bruce Dickinsont.

Tovább

Vonzó akusztika - Új dal az Anti-Flag akusztikus lemezéről

0antiflag2018_04_eredmeny.jpgSzeptember 28-án akusztikus lemezzel, az American Reckoninggal jelentkezik majd az amcsi punkzenekar, az Anti-Flag. A nálunk is rendszeresen megforduló kvartett (legutóbb ugye a The Offspring előtt lehetett elcsípni őket) most a legutóbbi nagylemez, az American Fall egyik húzódalát, az American Attractiont tette elérhetővé, hozzá pedig egy hangulathoz passzoló zenélgetős videót is mellékeltek.

Tovább

Tizenegynéhány millió forintnyi piát nyomott le a Korn a Follow The Leader felvételei alatt

korn1998.jpgIdén húsz éves a Korn harmadik, mindezidáig legnépszerűbb albuma, a Follow The Leader, melyet ha nem is teljes egészében, de azért kiemelt figyelemmel fognak kezelni néhány kiemelt koncerten. Az addigi albumokhoz képest éles zenei váltást, viszont minden addiginál nagyobb népszerűséget hozó korongról az énekes, Jonathan Davis árult el egy nemrégiben adott interjúban pár dolgot.

Tovább

Bulizz a Sírásóval! - Így fest a Grave Digger és a Russkaja közös dala!

gravedigger2018.jpgNa, ez sem olyan kombó, amire egyből megmondtuk volna, hogy valaha is létre fog jönni és mégis! A Grave Digger fogta magát és kebelre ölelte az osztrák ska / folk / rock partigépezet Russkaját és összeraktak egy dalt, a Zombie Dancet, melynek az eredménye lent hallható és nézhető meg. Higgyétek el, ti is be fogjátok bökni az élőhalott-murit, ha megkagylózzátok! Ha meg lemezen is be akarjátok szerezni, szeptember 14-én a Grave Digger The Living Dead című korongján tehetitek majd meg.

Tovább

Megvannak a jövő évi Brutal Assault első nevei

brutal_assault_2018_meshuggah.jpg

Múlt héten fejeződött be a már 23. alkalommal megrendezett Brutal Assault Fesztivál a csehországi Jaromerben, de a szervezők máris bejelentették az első neveket a 2019-ben augusztus 7- 10 között megrendezendő fesztiválra. Ezek szerint jövőre biztosan a Josefov erőd vendége lesz az A Pale Horse Named Death, az Anaal Nathrakh, a Gutalax, a Meshuggah, a Napalm Death és a Testament is. További infók a jövő évi fesztről ITT találhatóak.

Újra stúdióban a Deftones, dolgoznak az új lemezen

deftones2.jpg

Tavasszal már adtunk hírt róla, hogy vélhetően új lemezen dolgozik a Deftones, hiszen többször posztoltak a stúdióból képeket. A nyári fesztiválok után, most másfél hónapig nem koncertezik a zenekar, így volt némi idő folytatni az elkezdett munkát, mint azt az alábbi Instagram-posztok is tanúsítják. 

Tovább
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum