Az M.O.D. újra Budapesten büntet!

2019. július 20. - theshattered

MODLive7.jpgÖt év után újra Budapesten fog koncertezni a M.O.D., vagy szebb nevén a Method Of Destruction. A veterán crossover/thrash csapat a Dürer Kertben fog szétcsapni a megjelentek között, a dátum pedig december 1.! A jegyek már kaphatók, tessék csak vinni, mint a cukrot!

Tovább

Betrayal - Új videó a Destructiontől

52929837_2239409409451214_2873147333623676928_o.jpgHárom hét sincs és megjelenik a Destruction legújabb albuma, a Born To Perish (a pontos dátum augusztus 9.). Az új dobossal (Randy Black) és másodgitárossal (Damir Eskic) kiálló kvartett ezúttal a kiváló, darálós Betrayalt tette elérhetővé, melyhez ezúttal egy rendes, zenélős-sztorizós videó is jár.

Tovább

Törj össze, lécc'! - Friss nóta a Sleeping With Sirenstől

sleeping-with-sirens-2019.jpgSzeptember 6 nyilván minden Sleeping With Sirens-rajongó naptárába jó mélyen be van vésve, mivel akkor jelenik majd meg a csapat legújabb nagylemeze, a How It Feels To Be Lost. A zenekar már a második dalát mutatja be erről a dalcsokorról, lévén a lemeznyitó Leave It All Behind után most a Break Me Down is elérhető lett, igaz, most klip nincs.

Tovább

Új dalt promóz a Slipknot!

slipknot-2019.jpgEgy rövid dal (és valószínűleg videó)részletet mutatott be a Slipknot. A lenti bejegyzés kommentjeiben már többen meg is fejtették, hogy ez a Solway Firth című nóta lesz és hétfőn dobja be a kilenctagú gárda, szóval tessék rágyúrni, hamarosan új tétel érkezik! A teljes nagylemez, a We Are Not Your Kind augusztus 9-én jelenik meg, jövőre pedig Budapesten is bemutatja az új korongot a csapat.

Tovább

HIVATALOS: Art Cruz a Lamb Of God "új" dobosa

log_adler.jpg

Chris Adler 2017-es motorbalesete óta kényszerpihenőt tart, eddig ez volt a hivatalos álláspont. Várható volt azonban, hogy ez a hosszúra nyúlt pihenő ennyi idő után azzal jár, hogy kikerül a csapatból. Noha Randy Blythe énekes ezelől a kérdés elől mindig rafináltan kitért, most a zenekar hivatalos közleményt adott ki.

Tovább

Mind Over Mind - Megérkezett az új Norma Jean-dal!

norma-jean-2016.jpgAki azt hitte, hogy sokáig fogják húzni a napokban bejelentett, egyébként október 25-re belőtt új Norma Jean nagylemeznek, az All Hailnek az elsó promó dalos megjelenését, nagyot tévedett. A csapat már ki is dobta a [Mind Over Mind] címre keresztelt szín 'Jeanes alkotást, mely pusztít, mint mindig. Talán még kicsit jobban is!

Tovább

2020 sem telik majd Slipknot nélkül! Ismét Budapestre jön a kilenctagú brigád!

slipknot_2019.jpgLám, lám, Corey Taylornak igaza volt a Volt Fesztiválon, tényleg visszatérnek hozzánk! A jövő évre beütemezett Slipknot Európa-turné Budapestet is érinteni fogja, melynek a pontos helyszíne vélhetően a Papp László Sportaréna lesz. Az estén természetesen az augusztus 9-én megjelenő We Are Not Your Kind című nagylemez lesz a fókuszban (a többi nagy slágerrel egyetemben). A pontos dátum egyelőre még nem ismert, a további infók várhatóan hamarosan szállingóznak majd.

Tovább

Metallica-medley Sum 41 módra

sum_41_2018.jpgNem olyan régen a SiriusXM-nél vendégeskedett a Sum 41. Ez a kaland nyilván egy kis muzsikálást von maga után, ahol a punkok fogták és röffentettek pár aktuális slágert az új albumról egy Metallica-medleyt! Mondjuk Derek Whibleyéktől eleve nem áll távol a Metallica-dalok átdolgozása, lévén annak idején az MTV Icon műsorban is nyomattak egy összeállítást, amikor, ahogy a jelenlegi, kicsit hosszabb pakkban is (kis ravaszok, azt hitték, nem vesszük észre!), a For Whom The Bell Tollst, az Enter Sandmant és a Master Of Puppetst sűrítették össze, az eredményt természetesen mi is megmutatjuk.

Tovább

Nem lesz Filter-reunion!

Lesz viszont évfordulós újrakiadás

filter-richard-patrick.jpgTeljesen offolta a Filterben való újraegyesülést és friss lemezt Richard Patrick és Brian Liesegang, miután a PledgeMusic, ahová a rajongók által az új albumra küldött zsé halmozódott, csődöt jelentett és lehúzta a redőnyt - fizetség nélkül természetesen. A pletykák szerint reBus-ra keresztelt anyag így nem, vagy jó ideig biztosan nem fog megjelenni, de lesz más, amivel megünnepelheti a csapat az első lemezének huszadik évfordulóját!

Tovább

Újabb Tool-nótát dolgozott fel a Brass Against

brass_press1.jpgNem tudunk betelni a Brass Againsttel! A tavaly Budapesten is megfordult csapat, mint ismeretes, klasszikussá érett (nagyrészt modern) metal dalokat gyúr át úgy, hogy a kíséret nagy részét a fúvós szekció adja ki, ráadásul mindezt nem is kispályás módon. A többféle (RATM, Deftones, Beastie Boys, Black Sabbath, meg még sok egyéb) feldolgozás mellé most egy újabb Tool-tételt sorakoztattak be, ez az Ænema, melyet ezúttal Samuel Hopepal közösen rögzítettek.

Tovább

Újabb trailert és borítót is mutatott a Cattle Decapitation

cattle-decapitation-2018-by-pablo-montano-1000x515.jpgEgy újabb, ezúttal már dalrészlettel megtoldott előzetest mutatott be az új, november 29-én megjelenő új nagylemezéhez, a Death Atlashoz a Cattle Decapitation. Az ötös ezzel a lendülettel a korong - természetesen nem túl vidám, de annál remekebb - borítóját is közszemlére tette, a teljes dal várhatóan heteken belül elérhető lesz.

Tovább

Ló - Így fest Igor Cavalera industrial zenekara

0max_igorcavalera_roots2016_35_eredmeny.jpgMég mielőtt Magyarországra is eljönne a tesós Beneath The Remainses, Ariseos turnéval, még egy másik csapat anyagával fog előállni Igor Cavalera. A Big Lades Wayne Adamsszel közös, Petbrick névre keresztelt projekt első dala, a Horse már meg is hallgatható, a teljes nagylemez, a fantáziadús című I október 25-től lesz elérhető.

Tovább

Videót kapott a Korn legújabb dala

korn_2019.jpgKlipet készített a Korn a nem is olyan régen bemutatott dalára, a You'll Never Find Me-re (melyre már amúgy is volt egy vizuál készítve - ennek mi értelme...?). A dal természetesen a csapat legújabb nagylemezén, a The Nothingon fog megjelenni, mely szeptember 13-tól lesz elérhető mind fizikai, mind digitális verzióban, a következő kislemezdal várhatóan a The Darkness Is Revealing lesz. Utóbbinak megjelenési ideje egyelőre nem ismert.

Tovább

Amikor én még kissrác voltam... - Új dal a Volbeattől

volbeat2019.jpgÚj dal, ráadásul klipes tétel érkezett a Volbeat augusztus 2-án megjelenő nagylemezéhez, a Rewind, Replay, Reboundhoz. A Cheapside Sloggers videójában a zenekar mondjuk pont nem nagyon jelenik meg, de négy lelkes apróság annál inkább igyekszik elnyerni a nézők figyelmét. Érdekes tény, hogy a szólót nem más, mint a jelenleg a Slayerben pengető Exodus-agy, Gary Holt csavarta fel a szalagra.

Tovább

Jubileumi újrakiadást kap a Jethro Tull klasszikusa

ian_anderson.jpgOktóber 11-én újra kiadja az eredeti felállásból már csak Ian Anderson által képviselt Jethro Tull az idén negyven éves nagylemezét, a Stormwatchot. Az eredetileg 1979 szeptemberében a boltokba került alkotás, mestermű egy eléggé megpakolt, megbónuszolt verzióban lesz majd elérhető, mely a Steven Wilson által újrakevert alapmű mellett egy rakat, eddig ki nem adott finomsággal fogja majd várni a rajongókat.

Tovább

Budapestre is elhozzák Caveleráék a Return Beneath Arise-turnét

beneatharise.jpegAz 1996-os Roots-emlékturné után egy újabb visszatekintős turnéval indul útnak Max és Igor Cavalera. A tesók az 1989-es Beneath The Remains és a két évvel későbbi Arise album nótáival fognak kanyarogni szerte-széjjel, melynek útja Budapestet is érinteni fogja, egész pontosan november 24-én a Dürer Kertben.

Tovább

Terjed az új Facebook-mánia - Megöregítettek néhány metalarcot is

corey-taylor-old.jpgA rock fiatalon tart, mi? Háááááát... Tudjátok, van ez a Facebook-mánia, ezt a mindent és mindenkit megöregítő alkalmazás, melyet természetesen nem tudtak kihagyni, ellene fordítottak néhány ismertebb rock- és metalarcnak. Ezekből a verziókból mi is összehalmoztunk párat, hogy lássátok: a legelső tételmondat - legalábbis virtuális értelemben - nem igaz.

Tovább

Circle Of Knives címen új dal érkezett a Nastie Bandtől

nastie_band_2019.jpgA Shapeshift után egy újabb dalt dobott be a Faith No More-os Roddy Bottumot, valamint Chris Kachulist a soraiban tudó Nastie Band. A rajtuk kívül még Merchandise, Pollution, Villains és Cream Abdul Babar-tagokat is felvonultató zenekar új, eléggé sötét alkotása, a Circle Of Knives az alábbiak szerint fest.

Tovább

All Hail címen adja ki az új lemezét a Norma Jean

norma-jean-2016.jpgOktóber 25-én jelenik meg a Norma Jean legújabb nagylemeze, az All Hail, melyhez egy rövidebb előzetes is készült már. A 2016-os Polar Similar utódján még hallható lesz Jeff Hickey játéka, aki májusban alkoholproblémák miatt lépett ki a zenekarból. A további infók várhatóan a közeljövőben fognak majd szépen-lassan elcsöppenni.

Tovább
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum