Logo Pic
Apuleius 2024. június 27.

A mercato csütörtöki hírei

sancho_jadson_mercato.jpgA hivatalos bejelentésekre ugyan még várni kell, a háttérben formálódik a Juventus jövő évi kerete, s a vezetőség több szálon keresi az esetlegesen érkező, erősítést jelentő játékosokat, illetve azt, hogyan tudna megválni a jelenlegi csapat néhány tagjától.

Giovanni Albanese szerint a Bayern München szívesen látná soraiban Federico Chiesát, azonban jelen pillanatban szó sincsen tárgyalásokról, egyelőre csak közvetítőkön keresztül zajlanak az egyeztetések Chiesa és a bajor klub között. A Bayern érdeklődik az olasz játékos iránt, s játékoscsere is megoldást jelenthet, s felmerült Joshua Kimmich neve is. 

Egyelőre kérdéses Matías Soulé jövője, az argentin tehetséget az új vezetőedző, Thiago Motta szívesen kipróbálná a zebramezeseknél Daniele Longo szerint, azonban minden azon múlik, hogy a klub végül pénzügyi okokból rákényszerül-e a játékos értékesítésére.

Alfredo Pedullà szerint a Juventus mindenképpen szeretne egy támadó szélsőt igazolni, akár csak kölcsönben, s a felmerült nevek között ott van Jadon Sancho is. Jelen pillanatban Sancho áll a torinóiak képzeletbeli kívánságlistájának élén, s az ügyben döntő tényező lesz, hogy az angol játékos milyen feltételekkel és konstrukcióban mozdítható a Manchester United-től. 

Romeo Agresti szerint hamarosan lezárulhat Douglas Luiz ügye, a pillanatnyilag a Copa Américán szereplő brazil középpályás ma teljesíti az orvosi vizsgálatokat az Egyesült Államokban.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A házasságom teljesen szexmentes
Life Advisor • 6 nap
Nagy magyaros vajkrém teszt
Linda Morvai • 9 nap
Motta ragaszkodna Souléhoz, Milik elősegítheti Calafiori érkezését?
venember83 • 7 nap
Koopmeiners is érkezhet, de a Bologna elzárkózik a tárgyalástól
venember83 • 6 nap
Teljesen megújulhat a középpálya
venember83 • 3 nap
Cikkek a címlapról
A véletlennek köszönhetjük a Dobos-tortát, az egyik legnépszerűbb süteményt
A roppanós karamellréteggel ellátott, csokoládékrémes desszert még Erzsébet királyné és Ferenc József tetszését is elnyerte. 2024-ben éppen 140 éves a Dobos-torta. Akad ebben az országban valaki, aki gyermekkorában tisztában volt vele, hogy a Dobos-torta a nevét nem a tetejét díszítő, kemény…
Szaszkó: A cukorkagyűjtés
Fülszöveg:  Halloween, öt fiatal, egy tragikus haláleset. Cape Codot idén halloweenkor meglátogatja a halál, amikor is a csendes tengerparti kisvárosban minden szülő rémálma valóra válik, miután egy kisfiút cukorkával mérgeznek meg.Emma Hamilton egy év után költözik haza Bostonból alkoholista…
>