Logo Pic
HATTYU 2025. április 10.

Húsvéti ízvarázs a Spago Budapestben

A Spago Budapest by Wolfgang Puck idén tavasszal is felejthetetlen élményeket kínál mindazok számára, akik különleges környezetben szeretnék megünnepelni a húsvétot. A kifinomult gasztronómia és az ünnepi hangulat tökéletes elegye várja a vendégeket, legyen szó egy exkluzív vasárnapi húsvéti brunchról, egy meghitt családi ebédről vagy egy elegáns vacsoráról nagypénteken és húsvét hétfőn. Az étterem az ünnepi hétvégén az elegancia és a kulináris kreativitás tökéletes harmóniájában ötvözi a hagyományokat a modern gasztronómiai megoldásokkal, hogy mindenki megtalálja a számára legízletesebb módját a húsvéti ünneplésnek.

Húsvéti Brunch a Spagoban

Április 20-án a Spago Budapest egy exkluzív vasárnapi húsvéti brunch-csal készül, amely az étterem klasszikus eleganciáját ötvözi a tavaszi frissességgel. Az esemény egyik különlegessége az egyedi beverage station, ahol a bartenderek a vendégek szeme láttára készítik el a húsvéti alkalomra megálmodott koktélkülönlegességeket. Az italkínálat minden érzékszervre hat: a Spring Blossom Mimosa egy virágos csavarral fűszerezett pezsgőkoktél, amely tökéletesen passzol egy tradicionális húsvéti gasztroélmény mellé. Azok, akik egy karakteresebb italra vágynak, megkóstolhatják a Carrot Cake Old Fashioned koktélt, amely a népszerű húsvéti sütemény aromáit idézi meg egy gazdag, fűszeres whiskey-alappal. A Garden Fizz egy friss, gyógynövényes, míg a Berry Bunny Cooler egy vibráló, gyümölcsös mocktail. A klasszikus húsvéti tojáslikőr sem hiányozhat az itallapról: az Easter Eggnog Spring Edition egy könnyedebb, citrusos és mézes verzió, de azok számára, akik az alkoholmentes alternatívát keresik, a Non-Alcoholic Easter Eggnog kínálja a tojáslikőr krémes, lágy és frissítő világát.

A Spago csapata természetesen a legkisebb vendégekre is gondol, cukrászséfjük egy izgalmas Csokoládé Workshopot álmodott meg, ahol a gyerekek szabadjára engedhetik kreativitásukat és saját édességeket készíthetnek. Emellett vidám programok is várják őket, hogy a húsvéti ünneplés még emlékezetesebb legyen, és a brunch valódi közös élménnyé váljon az egész család számára.

Asztalfoglalás: https://spagobudapest.com/husveti-unnepi-brunch

Ünnepi menü nagypénteken és húsvét hétfőn a Spagoban

Nagypénteken és húsvét hétfőn a Spago Budapest egy különleges háromfogásos menüvel is készül az étterem à la carte kínálata mellett.

A nagypénteki húsmentes menüsor pékségük kenyérválogatásával indul kézműves vajjal tálalva. Az előétel egy igazán friss tavaszi fogás: zöldfűszeres panna cotta, amelyet színes retkek és tokaj vinaigrette kísér. A főétel házi töltésű balanzoni tészta, amelyet krémes ricottával, medvehagymával és marinált cukkinivel tálalnak, hogy a tavasz legjobb ízei egy tányéron találkozzanak. A desszert egy könnyed és elegáns vegán citrusos pavlova, amellyel tápióka, bogyós gyümölcsök és ibolya harmonizál.

Húsvét hétfőn a Spago a klasszikus magyar húsvéti ízeket ötvözi modern eleganciával. A fogások között szerepel pékségük húsvéti kalácsa és burgonyás kenyere, amelyet zöldfűszeres kézműves vajjal, tojás- és sonkakrémmel kínálnak. Az előétel egy kiváló tanyasi lágy tojás érlelt etyeki mangalica sonkával, spárgával és tormával. A főétel a húsvéti lakomák koronája: omlós báránycsülök, amelyet serpenyőben sült tavaszi zöldségekkel, curryvel és tárkonnyal tálalnak. A desszert pedig egy klasszikus magyar finomság, a hagyományos túrógombóc eperrel, rebarbarával és pirított mandulával, amely tökéletes lezárása ennek a kifinomult ünnepi menüsornak.

A Spago Budapest by Wolfgang Puck idén húsvétkor is minden részletre odafigyelve teremt olyan exkluzív ünnepi atmoszférát, ahol a kifinomult gasztronómia, az elegáns környezet és a családias hangulat tökéletes harmóniában találkozik.

Vissza a címlapra
A Két Cica Konyhája
Modern hangvételű, házias receptek - néha magyarosan, de mindenképpen egészségesen. Étteremajánlók, alapanyag beszerző lelőhelyek. Egy kis kávéház, pihenés, kultúra - és MACSKÁK!
Legjobban pörgő posztok
Nagyik – Az ízek öröksége, szeretetből főzve
GastroGuide • 5 nap
Napi érdekes - 570
JTom • 5 nap
A Lazio elleni mérkőzés
Apuleius • 6 nap
A Juventus új edzőt és sportigazgatót kereshet
Apuleius • 8 nap
Zhu Jiner 352,5 ponttal nyerte a FIDE női nagydíj 2024-2025 sorozatát! - Gratulálok! - FIDE Women’s Grand Prix VI. szakasz 2025-05-06 - 15 - Ausztria
Sakk-mester • 13 nap
Cikkek a címlapról
Ide vidd a kutyát strandolni!
    Állandó problémaköre a kutyásoknak, hová lehet menni pancsolni a kedvenccel. Mert igen, a nyár és a fürdés nekik is jár, sőt. Most hoztam egy menő listát nektek, kutyafuttában közlöm is, hogy rá tudjatok keresni igény esetén. A kutyabarát szolgáltatók közül természetesen nem maradhatnak ki a…
5+1 hasznos tipp a méhek napjára
A legelőtől az itatón át a tudatos mézvásárlásig.  1994 óta az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) kezdeményezésére április 30-án tartjuk a méhek napját! Mivel hazánkban sajnálatos módon alacsony a mézfogyasztás, a program nem titkolt célja a méz és a méhészeti termékek megismertetése és…
>