RockStation

Év végi Roll'A'Billy show : thekillingscreens és The HepCats

2009. december 14. - sunthatneversets

A 'thekillingscreens' és a 'The HepCats' zenekarok által életre hívott ROLL'A'BILLY koncertsorozat esszenciája ez az év végi show. A két banda vendégzenészekkel, új számokkal és kislemez bemutatóval készül emlékezetessé  tenni az Ünnepek előtt utolsó pénteket. (K)arcos street rock'n'roll és rockabilly; két stílus, egy valóban felejthetetlen
este!!! Találkoz(z)unk december 18-án, a budapesti Klauzál tér 14. alatti MANIA-ban!

 
The HepCats
 
A rockabilly trió fejet hajt az '50-es évek előtt, ellenben feldolgozásokat nem játszik, kizárólag saját szerzeményeket hallhatunk tőlük, melyek nagyon is megállják a helyüket a huszonegyedik században. A látványt a klasszikus trió felállás - gitár, nagybőgő, dob - garantálja, és aki pörgésre vágyik, az nem csalódhat "a lazacicákban"! Az estét nyitó bandának ráadásul új dobosa van és megújult repertoárral készülnek már október óta erre az estére.
 
thekillingscreens
 
A pesti éjszakában már ismert mocskos street rnr trió ezúttal nem csakegy középső ujjat, de egy (december elején rögzített) kislemezt is bemutat. A "bukással, mint a tökéletes brand-élménnyel" ugyan könnyű azonosulni, de - az esemény fényét emelendő - a hideg decemberi éjszakában felcsendül néhány igazi, karcos, szívbemarkoló blues is. Egy eszement basszusgitáros, egy remek hangú énekes-dobos és egy karizmatikus gitáros kalandjai a punk-rock'n'roll körül. (A többi a helyszínen...)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr131593421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum