RockStation

Crossholder – Egy nagyon szomorú hír!

2013. július 21. - sunthatneversets

Bull 2.JPG

Gondosch "Güzü" János jelentkezett egy nagyon szomorú hírrel:

Dévényi Zoltán "Bull", a Crossholder zenekar volt dobosa, aki 2008 őszétől, 2010 februárjáig játszott a bandában, tragikus körülmények között életét vesztette. Zolinak, a zenén kívül, még egy szerelme volt, az autóversenyzés. Maximalista volt, emiatt választania kellet, ugyanis mindkét szenvedély teljes embert kívánt. Az autóversenyzést választotta, de mindettől függetlenül a zenekar örökös tagja maradt, úgy, mint az összes zenész, tag, akik eddig, a Crossholderben zenéltek.

Olyannyira jó és tehetséges dobos volt, hogy amikor, például, a Cool Head Klan vezetője, Molics Zsolti barátunk felkérte, hogy a dobosát helyettesítse egy Dunaújvárosi koncerten, Bull két-három nap alatt betanulta a közel két órás műsort úgy, hogy a bulit hiba nélkül dobolta le! Íme, egy búcsú videó Dévényi „Bull” Zoltán emlékére:

Nyugodj Békében Drága Barátunk....vezessen a fény...

Szüleid,
Crossholder,
Cool Head Klan,
Crossholder Serege…és barátaid!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr875416954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum