RockStation

Új szöveges videóval jelentkezett a Mongooze

2014. március 14. - sunthatneversets

Mongooze 2014.jpg

A mosonmagyaróvári Mongooze 4 számos From Dispear To Hope című EP-jéről mi is írtunk itt az oldalon. Az anyag nem csak tőlünk kapott jó kritikát, hanem még számos helyről. Közben  2013 őszén „szakmai” zsűri előtt 1. helyezést értek el a Roxiget IX. tehetségkutatóján. Az 1. hellyel járó nyeremények nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ez év februárjában bevonulhassanak a soproni MD stúdióba Smicihez, hogy rögzítsék a második kislemezünket.

Az új anyag szintén négy tételt tartalmaz, két angol és két magyar nyelvű dalt valamint egy videoklipet, melyet a „Szombat Éjjel” című dalra készített el a HSC stábiskola Novák Emil vezénylésével. A klip előre láthatólag áprilisban kerül bemutatásra. Az új lemez borítója a Barber’s Art műhelyben készült és The road we walk on leads to smoke & death címmel nyár elején fog megjelenni. Az Unholy Bastards című dalra készült szöveges videót saját maguk készítették, a zenekar két jó barátja Freimann Gábor és Lindner Martin segítségével.

Mongooze The Road.jpg

Koncertek terén is felpörög a Mongooze, felbukkannak a tavaszi idényben többek között a Blind Myself és a Moby Dick vendégeként is, valamint néhány nyári fesztiválon.

https://www.facebook.com/mongoozerocks

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr465859560

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum