RockStation

Willkommen im Dschungel, ja!

Ilyen lenne a Guns N' Roses klasszikusa, ha a Rammstein fejéből pattant volna ki

2019. november 22. - theshattered

rammstein-july-2019-press-shot.jpgA Ten Second Songsos Anthony Vincent amellett, hogy mindig egy remek, ámde nyilván kattant stílusvariálós videót készít egy aktuális, vagy épp örök klasszikusra, újabban minden alkalommal megkéri a rajongóit: döntsék el, melyik kattant szeletet készítse el fullos verzióban is. Nos, a Guns N' Roses-féle Welcome To The Junglenél jól megszívatták a millióhangú énekest, ugyanis a Rammstein verzió nyerte el a nézők tetszétét, ami a muzsika "germánosítása" mellett egy járulékos következményt is hozott magával: németül kellett előadnia a nótát.

Nos, a fordítás és a kiejtés nyilván nem a legtökéletesebb (nem is vártuk volna el), viszont az összkép nagyon pofás lett, íme! Ha nincs kedvetek szponzorokhoz, munkametódushoz, 4:10-hez tekerjetek a videóban!

Ha pedig kimaradt volna az eredeti stílusvariálda, akkor ebben is tudunk segíteni:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9015319612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum