RockStation

Új dalt adott ki Gilby Clarke

2020. február 11. - theshattered

gilbyclarkerocknroll.jpgRock N Roll Is Getting Louder címen friss nótát dobott be Gilby Clarke, akit a szólómunkássága mellett leginkább a Guns N' Roses gitárosaként ismerhet a nagyközönség. A dal Clarke legújabb szólóalbumán, a The Gospel Truth-on fog majd helyet kapni, melyet eredetileg még tavaly év végén akart kiadni, viszont a megjelenési dátum azóta sem ismert.

Clarke: "Én személy szerint nem tudok lemezt kiadni, amíg nem vagyok elégedett a dalokkal. Olyan albumot akarok csinálni, amit szívesen meg is hallgatnék. Nagyon izgatott vagyok az új dalok miatt. Új felvételekről van szó. Igazi klasszikus rockzene. Nincs semmi új megfejtés rajta - csak annak az új verziója annak, amit szeretek csinálni, ez pedig a hangos gitárokon nyugszik. Fogtam magam, bementem a stúdióba, ahol olyan srácok segítettek nekem a stúdióban, mint a dobos Kenny Aronoff, Steve Perkins - nagyon remek zenészek. Én vettem fel minden gitárt, minden éneket én intéztem. Szerintem jó lett - véleményem szerint ez egy igazán friss megközelítése a klasszikus rocknak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2315467932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum