RockStation

System Of A Down : vége?

2008. augusztus 22. - SAABI

Serj Tankian, a SOAD frontembere, lelke és mozgatórugója, aki nemrég tette tiszteletét a Sziget fesztiválon, egy nyilatkozatában kitért arra, hogy jelenleg semmiféle tervei nincsenek arra vonatkozólag, hogy mikor fog újra összeállni a régi csapattársakkal vagy hogy egyáltalán össze fog-e még állni a System valaha?

Ahogy mondta: "Nem kell addig várni a befejezéssel, amíg az emberek már nem veszik a lemezed vagy a jegyeket a koncertedre. Akkor kell ezt megtenni, amikor a megfelelő idő elérkezik, amikor művészileg és emberileg is értelmes. Ez most csak egy szünet. Mindannyian barátok vagyunk, a lehetőség mindenre nyitva áll. Nincs eldöntve, hogy mit hoz a jövő, lesz-e még később is System vagy sem és ez így jó."

Szólókarrierjének jövőjét illetően a következőket mondta: "A következő lemeznek valami jazz zenekari felépítést tervezek. Érdekelnek mostanában a nagyzenekarok. Azt szeretném ha az egész zenekar úgy működne, mint egy elektromos gitár, ha a zenekar maga lenne az elektromos gitár. Azt szeretném, hogy egy ilyen zenekar olyasmit játszon, amit még soha azelőtt. Gondolj bele..."

Hát ez elég érdekesen hangzik, minden esetre az tisztán látszik, hogy Serjet valóban nem a System Of A Down újraélesztése foglalkoztatja mostanában.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr49627012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bug jr. 2008.09.02. 15:54:14

érdekes,én épp most olvastam,hogy azt tervezik h elindulnak a 2009-es eurovizios dalfesztiválon örmény szinekben.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum