RockStation

Slipknot koncert Bécsben

2008. szeptember 04. - SAABI

A Slipknot új, All Hope Is Gone albuma, amelyet egyébként mi is bazinagy tizesre értékeltünk (Okos elefánt : Slipknot - All Hope Is Gone) bazinagyot durrant, az augusztus végi megjelenés után már az aktuális eladási listák élén van (pl. Billboard Top200) és minden jel arra mutat, hogy óriási az érdeklődés a banda iránt (ami egyébként egyrészt a tényleg nagyon jó albumot, másrészt a mögöttük álló profi marketinget dícséri).

A hazai rajongóknak lehet nagyon jó hír, hogy 2008. november 28. -án a Slipknot a bécsi Stadthalle-ban lép fel. A fellépés természetesen az új lemez kapcsán történik egy európai  lemezbemutató turné keretében, de az osztrákoknál egyúttal a Two Days A Week fesztivál elmaradt fellépését is pótolni szeretnék.
A csapat fellépése előtt a hírek szerint a Children Of Bodom és a Machine Head fog zúzni.

Azt nem tudom, hogy magyar irodáktól mikortól lehet jegyet szerválni vagy lehet-e egyáltalán (talán a Ticket Expressztől később), de innét biztosan lehet 43 és 44 eurós árakon akár már most: ÖE Ticket - Slipknot : Vienna, Stadthalle 2008. november 28. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr47648057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum